ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

a walk down memory lane, pt. 1

2012-06-15 15:02:47 / 0 kommentarer ..


En vecka sen studenten. Det känns tomt. En dag sen jag lämnade Strömsholm. Det känns sjukt!


Det har gått tre år sen 35 nervösa tjejer + familjer samlades som rsg09 för första gången. Jag minns det som om det vore igår. Den här tiden har utan tvekan varit den bästa i mitt liv. Så mycker skratt och tårar vi delat. Vänner har funnits, skiljts och återfunnits. Många har hoppat av, en har kommit till. Ni 25 andra som pallade tre år med mig (hehehe) och RSG, Jag är sjukt stolt över er! Och alla ni som medverkat till att göra det här så underbart. Tack som fan, jag älskar er!



Tänkte att det kunde vara på tiden med en liten bildbomb, lite sådär dags att se alla highlights i en ridhoras liv! ;)




Min första vän på Strömsholm, och en av mina absolut bästa, får inleda! Kommer aldrig glömma första middagen, den enda jag vågade sitta med var hon som hade mamman med sig. Då kunde man ju vara säker på att det var en etta. haha. <3




Höstterminen ägnade vi iallafall åt plugg. Vi lärde oss en hel del viktiga saker, så som hästens delar med Linda Kjellberg och kyllera, ridbanans vägar och varför man blir trött när man har mössa på sig. Vi övade också på en hel del andra saker, till exempel lätt sits i skritt och att rida slalom mellan konor med en mycket engagerad Charlie Siemerling och den lodräta sitsen på fyrkantsspåret i vita ridhuset tillsammans med Agneta Aronsson till tonerna av Abba.




På fritiden ägnade vi oss åt fredliga saker, så som att bada i fontäner, bli hatade av tvåorna och baka kladdkaka.




Hände väl en och annan gång att vi gjorde annat roligt med...




VVärldens finaste klassisar!




Vårterminen däremot var ett enda långt party! Vi bytte hopplärare till Fredrik Wahlert (vila i frid <3 ) och fick lära oss att hoppa riktiga hinder. Vi bytte helgumgänget från hästar till riktiga kolbäckare och lärde oss konsten att kröka i mjukisbyxor och att traska hem fem på morgonen för att hinna i tid till helgstalltjänsterna.


En sjuk tid helt klart. Dagarna bestod av plugg och ridning, torsdagar var det västeråshäng med mina kära 92:or. Helgerna var galna helt enkelt. Hela livet var galet. Saker som flygfester, köpingsyran, växthuset och swimmingpool-låten. Herregud. man trodde man levde livet då, men vafan. Det blir bara bättre!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se