ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Gangsterlycke

2012-06-15 01:27:06 / 0 kommentarer ..


Då va man hemma i gangsterlycke igen. Även känt som ghettolycke, sunklycke, böglycke och mjölnyckel. (Ska man vara korrekt så heter de mölnlycke hehe.)

Kändes lite vemodigt de sista milen hem men efter att ha spenderat kvällen här hemma med min käre broder så känns det ganska bra igen. Fick testa min rallyebrors bil och lyckades ta mig upp i hela 220(!!!!!!!!!!!!!!!!!) km/h. NYTT FARTREKORD FÖR MIG!!!!!!!!!!! haahahahha känner mig som en liten snorunge när jag åker runt med honom, min bror visade hur de skulle se ut och vi snurrade så många varv att jag trodde att jag skulle spy tillslut.......... Japp japp, jag är inte bara en hästtönt utan jag tycker att det är roligt att leka med bilar också. Hej och hå , vart fan ska de sluta för mig egentligen?


Nu blev jag lite ledsen igen över att jag är borta från strömsholm. Kommer nog va ett stort schitzo de närmsta dagarna med att vara lycklig över att äntligen vara hemma igen och med att vara olycklig över att jag lämnat Strömsholm bakom mig.... blä orkar inte haha men som jag sa innan, jag har inte sagt hejdå till strömsholm för JAG VET att jag kommer komma tillbaka, ni har inte blivit av med mig till hundra procent än... : )

Är löjligt taggad över att åka ner till Skåne också men om jag känner mig själv rätt så kommer jag sitta och gnälla lika mycket över att lämna mölnlycke när det väl är dags att flytta ner hehe. Men nä jag är fan i ett bra ställe i livet just nu, det går ju faktiskt ganska bra just nu! Det är tatueringen som gör de, såfort jag känner mig tveksam så kollar jag ner på armen och ba ah men just de, JUST DOOO IIIIT!!!! Vafan gör ett misstag om 100 år liksom, leva livet koom så ska vii leeevaaa :*

Läste på mina fina vänners blogg (de som har Jossan eller som de kallar henne frenchie), www.fullblodsbiten.blogg.se, nyss. Erica hade skrivit ett inlägg om deras förra häst Golden Yessica som jag hade på halvfoder. Så otroligt tragiskt de som hände med henne.. Blev helt tårögd när jag läste om de och blev påmind.. Ni får några bilder på mig och henne! Vila i frid

(och ja erica vi startade faktiskt två gånger och va felfria båda gångerna hihiihihhi)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se