ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Full rulle

2012-02-29 20:46:54 / 0 kommentarer ..


Har världens mördarschema denhär veckan då jag går i "skolan" mellan 06.45-17.00 plus diverse morgon- och kvällsfodringar och efter de ska jag ha tid med Jossan också så ni kanske förstår att jag inte hinner skriva så mycket de närmsta dagarna.. Tänkte iaf berätta lite om de två senaste dagarna med Jossan:

Tisdag: Tränade för La, första "dressyrträningen". Fick mycket bra tips och råd och som vanligt så förstod sig LA på hästen direkt, otroligt duktig tränare. Hon ser direkt vad du har för typ av häst och det är väldigt skönt. Fokuserade hela passet på att få Jossan avspänd och eftergiven då hon verkligen inte är det. Det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde och hon skötte sig superbra! Såfort hon försökte pinna på lite va de bara att vända vända vända och böja så va hon tillbaka, slutade med en häst som frustade mycket och slappnade av. Kände stundtals hur hon verkligen jobbade med ryggen och tog ett stöd på bettet, skönt att hon börjar förstå vad jag vill!

Onsdag: hanne red då jag verkligen mått skit hela dagen, kunde knappt hålla mig på benen imorse.. inte så konstig när man stressar runt konstant i 14-15 timmar om dagen, inte ett okej schema på något sätt enligt mig. Menmen, bara att bita ihop. Då jag och Hanne tränade tillsammans igår(hon på fiffi) så visste hon precis vad vi jobbat på och jobbade vidare med detta och jossan hade skött sig bra. Skönt att då och då kunna sätta upp de jag litar på så att jossan lär sig att man faktiskt kan sköta sig med nya ryttare på ryggen haha ;)
/Linda

Blääää

2012-02-28 06:22:33 / 0 kommentarer ..


Nu är de allt dags att pallra sig till skolan.. Dag 2/7 av helvetesveckan ska avverkas, slutar klockan fem och då ska josaan göras iordning och ridas och den har jag kvällsfodringen i skolstallet och sen ska jag fan hem och sova.. Hörs sen om jag hinner!
/Linda


Helgens Jossan!

2012-02-27 21:02:47 / 0 kommentarer ..


Har världens monstervecka framför mig så därför kommer jag antagligen bara hinna skriva lite kort varje dag om cad som hänt med jossan :) Här får ni iallafall en update från helgen då jag va hemma på horseshow:

Fredag: Milly longerade henne i spottlådan, hade gått bra sa hon!
Lrödag: Milly vågade sig på att rida Jossan och hon sa att det hade gått väldigt bra, hon hade sparkat en del mot skänkeln i början men mot slutet så hade hon blivit riktigt fin, duktig skrutt! Kul att sätta upp någon som verkligen kan dedär med dressyr ibland! haha
Söndag: Vila!

Och idag, måndag, så longerade jag jossan. Dels för att jag går i skolan från 06.40-17.00 + diverse kvällsfodringar så det blir inte så mycket tid över om jag ska hinna med att äta osv ibland.. Dels även för att jag ska träna dressyr imorgon för LA och då kommer hon gå lite hårdare än vanligt och jag vill ju inte riskera att överanstränga henne :))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah,

2012-02-26 23:30:54 / 0 kommentarer ..


"äntligen" hemma på strömsholm. Blir bums i säng, har inte sovit tillräckligt på jag vet inte hur många dagar... Ska försöka ta igen det nu och lovar rejäl uppdatering imorgon.

Pussss osv

Shopaholics

2012-02-26 17:54:53 / 0 kommentarer ..


Tyvärr så är våran grymt underbara helg i Göteborg slut MEN de blir ju massa fina minnen till oss att tänka på när man är tillbaka i den trista vardagen he-he.. Köpt en del fina saker men orkar inte ta bilder på allt nu eftersom vi sitter på frank's och äter, äntligen mat, FYFAN VA GOTT


Världscupshoppning på g

2012-02-26 15:26:31 / 0 kommentarer ..


Världens sämsta uppdatering... Men nu är det dags för världscup iallafall. Mer om livet senare!


Ere fest eller

2012-02-25 22:09:14 / 0 kommentarer ..


Sitter hemma hos Anna och har riktigt tjejförkrök med sminkande och fixande och donande och allt såndär vi tjejer gör hehehe, idag ska jag tydligen köra på hög hästsvans , känns jävligt konstigt men äh ja e väl snygg i allt, right? Uppdaterar er senare babes


ÄLSKLINGSJOHN<3

2012-02-25 18:36:13 / 0 kommentarer ..


Vaknade upp och mådde jävligt mycket bättre än jag förtjänade, de tackar jag för :)))))) Sen drog jag och hanne in till stan och käkade sallad, världens bästa bakismat, seriöst !!! Efter detta drog vi in på mässan och glassade runt lite , fick damp på dumma människor som inte kan hålla sig undan-.-.- träffade lite friendzz och äntligen fick jag köpt en snygg kavaj, man får ju passa på när de är rea he-he. En helt vanlig röd JWkavaj blev de, så sjukt S N Y G G .

Nu kom vi precis in från stan och ska chilla lite innan det är dags att ställa om till partymode igen! Ni får en grymt seriös bild på mig med kavajen på, hur snygg?
/ Linda


PARTYPEOPLE

2012-02-24 23:39:52 / 0 kommentarer ..


Hanne är kort, jag är lång, nu tänker vi festa sönder Göteborgsstad, HÖRS IMORGON!


Söta småbarn!

2012-02-24 19:23:07 / 0 kommentarer ..


Känslan när två killar i 6års åldern kommer fram: hej, vi spionerar på er. Är det okej eller? Hahahaha skönaste!


Väldigt originella

2012-02-24 18:40:51 / 0 kommentarer ..


Underförstått: vi är lika coola som alla andra och hänger i Scandinavium. Taggar en grym kväll nu!


Min Gud

2012-02-24 18:36:40 / 0 kommentarer ..


ROFFE NOLLADE NYSS!!!!!!!!!!!! Livet leker Sverige äger roffe är bäst PUSSSSSSS


en snabbis hemma

2012-02-24 15:54:45 / 0 kommentarer ..


chacha bloggen. eller något. här sitter jag helt ensam hos Linda. Eller har ju Allan här, tur det! Annars hade jag varit rädd vid det här laget. Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig inför kvällens bravader. Härligt!

Har spenderat förmiddagen hemma i kära Alingsås, iallafall si sådär en timme ungefär. Lyckades ta mig från Linda, till stan, ta tåget hem och sen hämta ut både skor och en jacka och dessutom möta några kära vänner och även några minde kära haha, och sen till stan igen och hem till Linda på mindre än 3 timmar. tycker att det var ganska skickligt. haha. Härligt att se min kära småstad igen iallafall. Fast dom 40 minuterna jag tillbringade där räckte gott och väl, blev mycket väl påmind om varför jag inte bor där längre. Tack gode gud att jag flyttade därifrån.

Men nu, duschen. Hörs senare!

Nedräkning

2012-02-24 15:03:16 / 0 kommentarer ..


Snart börjar allt de roliga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Livet leker!!!!!!!!!!!!!! Ska bara duscha, äta osv, nivet såntdär man måste göra SEN DRAR VI IN TILL STAN!!!!!!!!!! HAR SAKNAT GÖTEBORG OCH MÖLNLYCKE SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!! HÄSTAAAAAAAAAAAR<33333333333333333

Ni får en fin bild från 2007 när jag fortfarande red b-ponny heheheeh gulligt vaaaaa



Sovmorgon

2012-02-24 10:22:59 / 0 kommentarer ..


Ligger i sängen och chillar , ska snart gå ut med min söta hund hihi! Idag blir de chillingmilling och sen beger vi oss mitt Gbg horseshow jäjäjäjä, efter de så blir de PARTYYYY, woopwoop!!!!!! Nu är de allt dags att äta frukost tycker jag, hörs sen!
Två söta bilder på hanne och mitt hjärta hihi

 


STRESS STRESS STRESS

2012-02-23 23:13:49 / 2 kommentarer ..


Sorry att jag inte hunnit skriva något men gick till stallet imorse och sen har jag haft fullt ös medvetslös-stress hela dagen. Anlände nyss HEMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mölnlycke i mitt hjärta <3 hehehee.

Lite kort om dagen iallafall: Började med lektion i tömkörning, faktiskt väldigt intressant att ha "riktiga lektioner" inom detta ämne då det handlar om så mycket mer än man tror, ska försöka få lite hjälp av Å att tömköra Jossan också, otroligt nyttigt. Väldigt bra sätt att se hur hästen verkligen rör sig osv.

Sedan blev de snabblunch och iväg till Jossan, efter detta sprang jag iväg till skolstallet igen för att göra iordning Giacometti för hoppträning för Å. Idag hoppade vi mest på en bockserie på volt och en trekombination på långsidan, dagens mål var rytm. Ganska självklart kanske medtanke på övningarna. Det är inte så himla roligt att rida fram "gurkan" eftersom han är lite ponnyriden, det är så himla mycket av allt för att få honom lösgjord. Sen när man börjar hoppa blir de roligare då han har en grym hoppteknik och hoppar väldigt mycket med ryggen. Fick jobba väldigt mycket med att få honom ärligt framme för skänkeln utan att han pinnade på allt för fort, gick faktiskt riktigt bra och fick en hel del fina språng :))

Efter ridningen slängde jag in Jossan från hagen och sen va de dags för stalltjänst, eftersom vi drog över på ridningen blev även stalltjänsten klar senare än vanligt..

Halvsex va jag hemma, då vare bara att kasta i sig mat, byta om, packa lite snabbt och fixa de sista hos Jossan. Sen bar de av mot Göteborg! Satan va drygt att köra 40 mil i mörker och regn när man är trött som ett jävla as.. Nu blir de nog sängen så man inte är helt död imorgon, måste bara pussa lite på min hund först hihihihi

Söt vaaaaaaaaa?


Dagens Jossan!

2012-02-23 22:21:00 / 0 kommentarer ..


Fick stressa ihjäl mig efter lunch för att hinna rida Jossan innan eftermiddagen. Idag satsade jag på att hon verkligen skulle böja sig runt min innerskänkel utan att vika halsen för mycket. Gick bra stundtals men hon stressar ju lätt upp sig när hon tycker det är jobbigt. Några fina volter fick vi allt till iallafal!

Sedan va de dags att ta itu med den där jävla vänstergaloppen som hon verkligen vägrar fatta -.- Hon va lika enveten som vanligt och vägrade fatta vänster galopp om jag inte verkligen la mig på innersidan och på så sätt tvingade henne att fatta vänster för att behålla balansen.

Sen kom AA in i ridhuset med sin häst och då passade jag på att be om hjälp, man får ju passa på när man har grymma tränare omkring sig! Hon sa en hel del väldigt sanna saker och även en del självklara saker som jag verkligen inte tänkt på. Hon hjälpte mig en stund och helt plötsligt gick de, inte va de snyggt på något sätt men hon fattade åtminstonde den galoppen jag bad om och det är jag väldigt nöjd med just nu!

Planerar somsagt även att börja tömköra henne lite, skulle va intressant att se hur hon rör sig från marken, man ser ju det på ett helt annat sätt än vid longering.. :)

kommer hem

2012-02-23 19:17:57 / 0 kommentarer ..


Det är disco i Lindas bil. Dunkar Maggio för tillfället och njuter av lite kvalitetstid med min bästa vän. Var faktiskt länge sen nu. Snart dör min dator iofs, mer från oss senare.

Och måste bara säga, älskar mitt liv för tillfället. På väg till Scaninavium nu för en toppenhelg, på måndag kommer nya hästen och min egen börjar bli fin!


Fint väder och stress

2012-02-23 13:25:46 / 0 kommentarer ..


Jag passar på att ha lite kvalitetstid med min gosgeb, vi står och solar i hagen i det fina vädret. Egentligen gav jag mig på ett halvhjärtat försök att mocka hagen men det är fortfarande lite för isigt...

Har bara hur mycket som helst kvar att fixa innan stalltjänsten. Ska fixa klart mitt stall, fixa hos jossan, packa ca 1000000 påsar och hinna med att stå på marken på min lektion. Helst skulle jag vilja hunnit packa med, men inte en chans att jag har tid för det. Bäst att sätta fart!

 


Supersugen,

2012-02-23 11:26:33 / 0 kommentarer ..


För tillfället står jag och longerar min pålle. Han börjar verkligen bli fin, börjar komma tillbaka till det han var ett tag i höstas innan allt blev värre. Han bjuder verkligen nu och börjar faktiskt använda sin kropp. SÅ KUL!!!

Samtdigt är det "jobbigt" när han är så här fin. Blir verkligen så himla ridsugen. För det är ju inte samma sak att sitta på någon annans häst... Är så taggad på att få känna på honom nu! Haha kommer bli tokig snart!

 


Vad är de för fel

2012-02-23 09:30:30 / 0 kommentarer ..


Superskönt att jag kunde hoppa upp ur sängen nu istället för kl sex då Anna va skyldig mig en stalltjänst :)) nu har jag tusen grejer att göra precis som hanne innan vi drar hem, börjar med lektion för Å , har ingen aning om vad vi ska göra dock haha.. Skriver mer på lunchen !
Linda


full fart

2012-02-23 09:17:06 / 0 kommentarer ..


Tog mig en liten sovmorgon tack vare Sara som fixade min morgonstalltjänst. Välbehövligt efter en natt som den här. Har verkligen mått superdåligt!

Nu laddar jag upp för en stressig dag och en superhelg. Om 7 timmar rullar vi neråt i landet för en helg med hästar, fest och shopping. Men först ska stallet fixas, hästarna motioneras och sen ska allt packas.

finaste.

Jossan

2012-02-22 23:39:26 / 0 kommentarer ..


Skrev nyss världens längsta detaljerade inlägg om dagen. Precis när jag va klar så dog datan, de va ju verkligen jättekul och inte alls irriterande att inget sparades.. Så nu får ni bara en kort resumé från kvällen eftersom jag är alldeles för trött för att skriva om allt..

Jossan longerades idag då hon kändes lite öm i ryggen igår, hon gillade inte gummisnodden och älgade därför på lite mer än jag önskat. Bara att öva öva öva.

Sen så kom Linnéa med Fiffi och så släppte vi dom tillsammans i Spottlådan. Jossan ville mest rulla sig och Fiffi brallade av sig på egen hand haha, men efter ett tag hälsade dom ordentligt på varandra. Aldrig varit med om två hästar som varit så genomsnälla mot varandra vid första mötet, otroligt kul för nu har Jossan skaffat sig en ny hagkompis! Imorgon släpper vi ihop dom även i hagen och de ska förhoppnignsvis gå lika bra som ikväll!

Bjussar på några fina och fula bilder från kvällen trots min trötthet..

Det bästa med onsdagar

2012-02-22 22:07:51 / 0 kommentarer ..


Det bästa med onsdagar måste nästan vara att det är fika för alla internatbarn. Idag bjuder vår kära husmor på glass och maränger!


Eftermiddag

2012-02-22 18:46:56 / 0 kommentarer ..


Mobilen har varit död halva dagen, datorn har varit hemma. Slutade iallafall tidigt idag med, lärarna på kantzowska har det hänt något med. Jag klagar inte!!! har iallafall spenderat eftermiddagen i stallet, haha ovanligt...

Tömkört Geb, haha han var helt galen! Tror han börjar få lite överskottsenergi och lite insikt i att det inte gör lika ont i ryggen längre med tanke på hans bocksprång. Haha gullegubben.

Nu är vi i gäst och fixar, tänkte ordna iordning min box när jag ändå är här och håller Linda sällskap, eftersom vi snart blir stallkompisar!!!!!


Pappa Goriot

2012-02-22 16:33:21 / 0 kommentarer ..


Precis kommit hem från skolan. Hunnit släppa in jossan och ge henne mat och ge migsjälv lite mat och nu äre plugg på schemat! Ska ha Seminarium om realismen om 14 dagar och ska då ha hunnit läsa ut min bok pappa Goriot som är Skriven av Balzac, med tanke på att jag inte ens öppnat den än så är de väl dags att börja haha..

Vid halvsex drar jag till stallet och mockar osv, sen går jag och äter middag på Åsen och efter de ska jag till Jossan igen! Idag får hon longeras då hon verkade ha lite träningsvärk, ingen idé att jag sitter på ryggen och gör de värre då heh. Så idag blir de på med longergjorden och inspänningarna så ska vi nog få damen att bli lite lösgjord. Blir nog skönt för henne att jobba lite ordentligt utan sadel skulle jag tro. Masserade ryggen med liniment igår och gör nog det idag med så får vi se hur hon känns imorgon!

PUSS SÖTISAR!

Snörtävling

2012-02-22 13:37:56 / 0 kommentarer ..


Hade nyss snörtävling med hanne, Liza och vår SV/HI lärare. Jag va sämst, haha, trodde jag va asgrym men nejnej då blir jag slagen av P som redan hade munnen full av snus.. Sög ju, bättre lycka nästa gång typ hehe.

Sötliza med snöre i munnen hihihi


Mat i mitt hjärta

2012-02-22 12:21:11 / 0 kommentarer ..


Lika god mat som vanligt på kz, blä. Kycklingröran ser ut som spya menmen de är väl bara jag som är kräsen kanske hehe. Ska väl vara glad för att vi får mat ELLERHUR?
/ Linda


Ska vi hänga på kvarterskrogen?

2012-02-22 10:44:01 / 0 kommentarer ..


Sitter i cafét med mina grymma brudar och kollar lite roliga saker på datan hjhahah dör av garv. Kan ju undra vadden andra tänker om oss egentligen.. Nu är de iaf dags för dagens första lektion!

Trötter som jag skrittade ut igår haha, New wild heter han och kommer från Portugal heheee


Oskönt med hål

2012-02-22 09:33:15 / 0 kommentarer ..


Sitter i skolan och är mobbad. Bussen var supersen, och lektionen slutade tidigt. Iochförsig helt okej med bara 20 minuter samhällskunskap, det är ju inte direkt mitt favoritämne.

Skapligt mobbat dock att mina fina vänner ligger hemma och sover och jag sitter helt forever alone och chillar. Borde nog ta tag i mitt projektarbete, men chillar en stund till... Haha.


skönt med sovmorgon<3333333

2012-02-22 09:00:11 / 0 kommentarer ..


Som vanligt så börjar jag inte förens tjugo i elva idag, livet leker. Sjukt skönt med sovmorgon lite då och då ;) Får väl se om det kommer ännu ett inspirerat inlägg idag då jag har lektioner med P hela dagen. Orkar inte att jag är så sinnessjukt trött fast jag fått sova ordentligt. Jag kan ju inte va helt normal alltså he-he. Nä nu är det dags att duscha och allt såntdär man brukar göra hihii
image description

God morgon

2012-02-22 07:07:20 / 0 kommentarer ..


Snart dags att gå upp och börja fixa mig, men är verkligen så otaggad på det. Ska ju ändå bara till äckliga Hallstahammar, kan lika gärna köra på en riktig degdag!

Dags att gå upp i vilket fall. Puss

/ Hanne


kvällens

2012-02-21 22:33:45 / 0 kommentarer ..


blir så arg på min dator... när jag för en gångs skull har varit duktig och skrivit en massa bra saker, ja då vill det inte ladda upp sig. får verkligen sånt damp!!!
Har iallafall haft en supermysig kväll, blev mashmallows-och-glassmys idag med. fin skit! Och nu ska jag slå på några avsnitt med vänner och försöka sova. Upp tidigt imorgon. In till hallsta och gå i skolan. Har inte orkat duscha nu under kvällen heller så lär ju göra det imorgon bitti. Så måste gå upp extra tidigt. härligt värre.
och nu har det nästan säkert löst sig med häst. WOHO! men än så länge är inget helt bestämt. mer om det senare. ¨

GODNATT :*

Duktiga duktiga häst!

2012-02-21 20:02:37 / 0 kommentarer ..


För första gången fick jag verkligen igenom min inverkan på jossan och fick henne att jobba ordentligt med ryggen. Jobbade väldigt mycket med att svänga och även att minska tempot men samtidigt behålla aktiviteten och stundtals så blev hon jättefin och väntade verkligen och trampade under sig super! Duktiga skruttiss!

Red i röda ridhuset där det var en hel bana uppställd från träningen som va innan jag red. Passade på att rida där inne då eftersom jag gärna vill jobba henne lite runt hinder så hon får vänja sig vid dom och inte bara anta att det är hoppning som gäller för att det står hinder framme. Skönt att kunna jobba så för då blir hon förhoppningsvis inte lika stressad sen i hoppningen då hon vant sig vid att hinder är vardag och inte en anledning för henne att bralla runt haha..

Otroligt nöjd med Jossan idag, uppförde sig klockrent både under lastningen och under ridningen. Nu har hon även börjat bralla av sig i farten som en vanlig häst istället för att påbörja världens rodeoshow såfort hon tycker att jag är jobbig haha, även det är ju ett framsteg! ;)

Riktigt bra dag med min häst helt enkelt!

Ni får se lite suddiga mobilbilder från dagen :)


Hoppning på schemat,

2012-02-21 13:35:07 / 0 kommentarer ..


Hoppning för Daniel nu, står på marken. Tråkigt när dom gör något av de roligaste. Banhoppning. 2% batterier kvar i mobilen. Så full fokus nu!


Slit

2012-02-21 13:03:11 / 0 kommentarer ..


Nu e jag klar med allt i stallet utom ridningen , Mockat, sopat, fixat mat och fyllt på vatten. Dom har de allt ganska bra ibland dom små hästarna..

Nu blire att rida en skolhäst en sväng och sen ska jossan ridas och efter deeeee så är jag äntligen klar med allt för idag och kan ta de lite lugnt :))
/ Linda


Effektiva duon

2012-02-21 09:53:23 / 0 kommentarer ..


Nu har jag haft stalltjänst igen, kul morgon eller? Chillar runt i stallet där vi har våra remonter :))

Sen blev de snabbfrulle för att sedan hämta transporten , min bil sa att den hatade mig några gånger då jag backade i uppförsbacke på blankis hehehe men de gick tillslut, trogna bilen <3

Efter de hämtade vi jossan och begav oss än en gång mot lasthjälpsfållan med blandade känslor haha, menmen när transporten stog på plats behövdes ett pet på bakbenet när jossan ville backa och två minuter senare stog hon i transporten och åt, DUKTIG HÄÄÄÄÄÄST!! Antar att hon lärde sig något från förra kampen haha, nu står hon i boxen igen iallafall och om typ två timmar ska hon ridas, håll tummarna för att hon är lika snäll då ;)

Får lite söta bilder från dagen på våra remonter osv :)


Spännande

2012-02-21 09:03:52 / 0 kommentarer ..


Dags för lastträning, får se hur de går idag. Hörs senare om vi överlever...


Sometimes it's not the person you miss, It's the feeling you had when you were with them

2012-02-20 22:41:25 / 0 kommentarer ..


Dålig uppdatering. vet. har myskväll med Sara och Linda, grillar mashmallows och käkar glass. Funkar bra. Hänger inget bättre.

Godnatt.

Värdelösa

2012-02-20 21:12:48 / 0 kommentarer ..


vet att vi har haft världens sämsta och världens tråkigaste uppdate idag men har haft sån sjuk huvudvärk hela dagen idag med. I övrigt har jag ändå tvingat mig upp till 3 fodringar i gäst, stalltjänst i röda, mockat, fixat mat, tagit ut och in i hagen, motionerat min häst osv. Livet är så jävla underbart som hästtjej när man mår dåligt <3 eller..?

Blev förövrigt ingen lastträning idag heller för dels så har jag mått som ett as och dels för att när vi va klara med alla måsten så va de kolsvart ute. Livet suger ibland. Får försöka hinna det imorgon istället, får se om mitt och Hannes schema synkar någorlunda bra iaf men den turen kommer vi väl säkert inte ha. Som vanligt. Imorgon ska Jossan ridas iaf oavsett hur jag mår. jajajajajajajja boring jag vet, GODNATT!

Snabbpaus.

2012-02-20 14:33:58 / 2 kommentarer ..


En liten snabbupdate. Inne och kollar lite film nu, ska snart upp och ha en riktigt hästig eftermiddag. Först stalltjänst, efter det ridlära i vår soffa haha, och sen lastträning med Jossan. Spännande. Mer om det senare. Puss

huvudvärk<33333

2012-02-20 14:20:48 / 0 kommentarer ..


Helt klar i stallet förutom jossans motionering för dagen som ska fixas i eftermiddag när hon kommer in från hagen. Då ska hon longeras opch sedan lasttränas! Lika bra att passa på medans man har tid :) Och vill inte rida idag då mitt huvud dödar mig, menmen hon måste ju motioneras på något sätt.. Så ni får helt enkelt de ordentliga inläggen lite senare i eftermiddag! CIAO

Mitt huvud suger

2012-02-20 11:20:47 / 0 kommentarer ..


Lär bli en del väldigt tråkiga inlägg från min sida idag då jag tänker spendera dagen med knarkburken då jag inte är i stallet.... Nu äre bara att pallra sig till stallet och ge hästarna mat osv, hörs senareeeee

Söt bild när jossan åt sin frulle imorse hihi

 


Effektiv som satan

2012-02-20 09:18:24 / 0 kommentarer ..


Klockan är bara strax efter nio och ändå har jag hunnit med ungefär allt som ska göras idag. Hade morgonstalltjänst, effektiva som vi var så va vi klara redan 20 i åtta så passade på longera Geb innan klassrådet som började halv nio. Effektivt klassråd, som vanligt, så nu har jag hunnit fixa klart allt i stallet med.

Nu blir det att kika på min lektion, hoppning för DS. Så tråkigt att inte kunna vara med, men förhoppningsvis är det problemet snart löst.

 


Early morning

2012-02-20 08:19:53 / 0 kommentarer ..


Skrev inget igårkväll för jag hade sån sjuk migrän, bläääääääää. Mitt huvud dödade mig och livet sög. Typ så. heheheh. Har fortfarande sjuk huvudvärk så de va ju kul att gå upp strax efter sex idag för att hinna morgonfodra i mitt stall innan min stalltjänst i skolstallet började. Sen slavade jag där från 06.55-08.00.

Assegt med massa fodringar osv när man mår som man gör men samtidigt så får man ju faktiskt ta sitt ansvar oavsett, det är levande djur det handlar om och dom behöver ju faktiskt skötas om iallafall.

Nu slänger jag i mig några panodil och vilar en stund innan jag måste upp och ge mat till jossan och hennes friendz och sen släppa ut henne i hagen :))

Ni får en söt ovisad bild bara för att jag är så snäll


Myskväll

2012-02-19 19:11:03 / 0 kommentarer ..


Hemma från donken, dom va värdelösa där idag för övrigt. Fick ingen kolasås på våra mcflurry osv.

Men nu taggar vi riktig myskväll med Jacob och Edward. Haha. MUMS!


Done and done!

2012-02-19 17:59:22 / 1 kommentarer ..


Äntligen klar med allt hästeri för denhär helgen. har nu haft stalltjänst i skolstallet och sedan tagit hand om min häst och Linnéas två hästar :) Kan ju va de värsta som finns när man är bakis. Då är de inte lika kul att ha massa hästar att ta hand om haha..

Mös massa med min lilla plutt som inte alls tyckte om att jag lämnade henne ute i snörusket enda till halvfem, tur att hon blev lite gladare igen när hon fick mat hehehe.

Nu ska vi åka till donken och köpa så sjukt mycket onödig mat och glass och läsk som finns, FYFAN VA GOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VILL HA MAT NU!!!!!!!!, pommes <3


Eftermiddagsfix,

2012-02-19 16:26:59 / 0 kommentarer ..


Var tvungen att pallra mig upp ur sängen. Har eftermiddagsfixat i stallet, gjort klart det sista med Fellini för den här helgen och ska gå och ta in hästarna innan det blir världens snöstorm...

 


Mår bra och så vidare,

2012-02-19 13:57:24 / 0 kommentarer ..


Ligger i min extrasäng i Lindas rum, mår som jag förtjänar idag för en gångs skull. Brukar faktiskt aldrig bli bakis, men någon gång måste man väl de med.

Skönt att ha supermyset med Linda och Sara nu iallafall, ska kolla på dumma mig och bara mysa ner sig rejält under täcket.

Igår drog vi ju som Linda nämnde till Kolbäck på chillkrök med Linda, Sara, Nattis och Malin och några ettor. Faktiskt kul att träffa många gamla vänner!!!

Haha efter ett tag fick iallafall jag och Sara för oss att vi skulle dra in till Västerås för att träffa några killar, sagt och gjort. Va där ett tag, men på grund av iPhoneladdarbrist åkte vi vidare och fortsatte med en skapligt spårad natt.


Myser som attan

2012-02-19 13:52:56 / 0 kommentarer ..


Vem behöver en pojkvän när man har grymma vänner? Tog igen lite lost time med en kompis igårkväll och kollade lite serier och tjötade, mest jag som pratade kanske men så brukar de ju vara när jag är med hehe. Prata är kul har jag hört hihihi. Och nu blir de filmmys med två andra fina vänner, mycket bättre blir de faktiskt inte en söndagförmiddag!
/Linda


Chipspaus

2012-02-19 12:05:41 / 0 kommentarer ..


Precis fodrat hästarna och nu sitter vi och äter pizza, vidrigt egentligen. Men dagen efter får man faktiskt göra sånt. snart äre dags att åka tillbaka till stallet, sjukt taggad. Eller hehehehe , tur att min häst e söt


Fan va snygga vi är

2012-02-19 00:34:14 / 0 kommentarer ..


Somsagt, fan va snygga vi är

 


Chillingmilling

2012-02-18 23:46:00 / 0 kommentarer ..


Drog till Kolbäck för lite chillkrök, hur kan de gå fel när jag har mina två wingmänzzz med mig, de kan de inte. Ha en grym kväll allihopa PUSSSSSSS FRÅN LINDAAAA


Party Rockers

2012-02-18 19:54:55 / 1 kommentarer ..


Sitter nydsuchad i min nybäddade säng som står i mitt nystädade rum. Satan va skönt det är med lite ordning. Trivs inte alls när det är helt rörigt men ändå så slutar det med att mitt rum är hur stökigt som helst tillslut? Inte särskilt logiskt.

Trodde jag va assnabb men ändå så är klockan kvart i åtta haha.. Och nu måste jag klä på mig, hjälpa Lina med att köra hennes transport (Hanne får nog göra det med min bil så jag slipper, kan verkligen inte backa med transport hehe. Dags att börja öva känner jag..). Sedan måste jag laga middag och SEN kan jag börja tänka på vad man ska hitta på ikväll. För en gångs skull är jag faktiskt sugen att hitta på något med alla mina friendzz men får väl se om det finns något roligt att göra för planera något själv orkar jag verkligen inte haha.

Ni har ju fått se tusen bilder på min jossan utan att få veta att....DE FINNS EN TILL ÄLSKLINGSJOSSAN I MITT LIV!!!!!!! Även hon bor i strömsholm, bjussar en helt nytagen bild från idag på mitt charmtroll när hon sitter på en av skolhästarna , Prins Aragorn. VISST ÄR DOM SÖTA???


lever fortfarande,

2012-02-18 18:20:33 / 0 kommentarer ..


ursäkta dålig uppdatering idag med. Känns som att det inte riktigt händer något intressant i mitt liv. Spenderar dagarna i stallet, longerar min häst. Finns inte så mycket att berätta, eller. kan ju dra en "idag gick min häst fem minuter i trav i vänster varv, hann med 17 varv idag, blev bara 14 igår. spännande." inte direkt intressant haha.

Kan ju inte sitta och skriva asdjupa inlägg hela dagarna heller. Sånt blir för djupt. så vad vill ni läsa om?

Idag har jag iallafall haft en riktig heldag i stallet. Gick upp vid 7, drog med Sara till kungs och släppte ut Geb och mockade åt honom och Fellini. Fixade klart stallet och red lilla Fisken. Svår häst. Jobbade mest på med att hitta bjudningen och att forma honom och att få honom mjuk i sidorna. Fick ju iallafall lite resultat :)

Lille Fellini

Satt på Saras fina Dexi också. HAHA! Har inte suttit i en dressyrsadel sen jag sålde min för ett år sen typ... Var iallafall intressant att sitta på en ordentlig häst. Chillade runt på honom en stund och kände mig häftig. Det gör jag gärna om!

TUr att jag har så snygg sits.

Efter det drog vi till gäst, mer om det i Lindas inlägg!

När vi var klara med monsterjossan drog vi ner till kungs och fixade min prins. Longerade lite grann, som vanligt. Hästis var glad, ville galoppera mest hela tiden... Haha, han börjar bli pigg nu, duger tydligen inte med 20 minuter trav och ledigt var tredje dag...

Nu sitter jag här i Lindas säng och väntar på att hon ska ta tag i städningen. Får väl se vad som händer ikväll. Är taggad på att göra något roooooligt. börjar bli på tiden nu.

Busiga slebb

2012-02-18 17:12:48 / 0 kommentarer ..


Precis eftermiddagsfodrat i gäststallet och fixat lite mat och såntdär. Är helt klar i stallet för idag!!! Halleluja , nu ska jag spruta in lite slebb i gebs mun för hanne är en fegis hehehehe
/Linda

 


Arg hest sparkar flest

2012-02-18 14:54:41 / 0 kommentarer ..


Jossan va så himla snäll i all hantering idag tills hon fick lite press på sig att gå på transporten. Hon fick god tid på sig att titta, nosa och bekanta sig med tranporten och hade inga problem med att gå fram till rampen och gå upp med frambenen ooch stå och chilla där. Sen tog det totalstopp och det fanns verkligen inga metoder i hela världen som kunde få jossan att gå på, fick verkligem kämpa med att behålla mitt tålamod haha..

Dock är jag faktiskt glad att jossan blev riktigt arg idag för då fick jag äntligen en reaktion! Hon brukar ju bara nonchalera en såfort det inte passar så även om det låter dumt va jag nästan lite glad över att hon stog och fäktade mot mig för då fick jag iallafall fram en reaktion där hon visar varför hon inte lyssnar. Vilket idag va ilska, alltså att hon inte ville att vi skulle bestämma över henne. Så nu vet jag ju vad jag ska jobba vidare med och det är ju positivt , ellerhur?

Efter typ 1,5 timme så gav vi iallafall upp och gick ner till djursjukhuset och använde deras "lasthjälp". Det är som en ca 10 meter lång fålla. Så dels om hästen sliter sig så kommer den ingenstans vilket kändes väldigt skönt så mycket som hon hoppade om kring och dels så har hon ingen annan utväg än att gå in i transporten. Skönt att hon inte kunde hoppa på sidan längre då det kan bli väldigt farligt när hon försöker hoppa upp och ner på sidan nu när det är så halt. Då tog det ca 5 minuter innan Jossan insåg att det nog va skönare att gå in i transporten och äta morötter istället hehe.

Valde att inte åka iväg med henne idag då hon va såpass trött efter den långa maktkampen vi hade haha... Tur att jag är en sån envis jävel ibland. Tackar även Sara och Hanne för hjälpen, skönt att ha lite duktiga hästkompis omkring sig heheheheh. Ville inte "överanstränga henne psykiskt" så väntar med tävling ett tag, nu blir det lastträning flera gånger i veckan!

Men visst va hon söt idag?


Pretty horse!

2012-02-18 11:54:27 / 0 kommentarer ..


Klar i stallet med all mockning osv och nu håller vi på förfullt med att göra jossan så söt som möjligt! Uppdaterar mer i bilen :))
/ Linda

 


Pigg och sådär

2012-02-18 09:30:00 / 0 kommentarer ..


Precis vaknat och ska bara ner och slänga i mig lite frulle innan jag drar till stallet! Ska hinna mocka åt tre hästar och fixa deras mat innan elva men de klarar väl jag, ellerhur??? Uppdaterar sen om dagens upplägg :)

/Linda


Sleep tight

2012-02-17 22:26:29 / 3 kommentarer ..


Leker världens tråkigaste tonåring idag och tänker lägga mig tjugo över tio en fredagkväll. Imorgon blir det en riktig heldag i stallet så det är väl lika bra.. Ni har en hel del mobilbloggning att se fram emot imorgon då vi kommer vara borta i örebro över dagen men de blir väl lika bra de med, ellerhur? :)

GODNATT FRÅN MIG OCH PLANKAN!!!!!!!!!!!!!!!!! 

tveksamt

2012-02-17 22:03:19 / 0 kommentarer ..


Linda klagar på min uppdatering. Förstår henne. Skyller på mitt humör. Vill inte skriva deprimerande inlägg fyllda med ångest. Det blir ingen glad av. Inte ens Linda.

Jag klagar på mig själv. På min oförmåga att ta tag i saker. På mitt velande. På att jag mår såhär utan någon speciell anledning. Det suger. Men korta menigar är bra har jag hört, ingen variation heller.

Tackar för idag, för att jag har så fina vänner och för att dom står ut med mig. Nu ska jag ut och känna på kylan. Ska gå och lägga mig sen, se till att tagga om och vakna med ett leende på läpparna. För det här är inte jag, men jag ska hitta tillbaka till mig själv.

Godnatt!

Don't lose yourself

2012-02-17 20:49:57 / 1 kommentarer ..


Känns riktigt konstigt att ha varit klar i stallet i bra tid, hunnit laga mat, äta, chilla, göra förbjudenheter, chilla lite till och ändå är klockan bara halvnio? Får väl ta tag i mitt äckliga rum då, finns inga ursäkter kvar haha.. Brukar alltid ha superbra ordning på mitt rum men nu de senaste har de bara varit kaos, vet inte riktigt vad det är med mig. Är inte riktigt migsjälv, på både gott och ont just nu iofs. Hatar dendär känslan av att känna sig främmande i sigsjälv, som att man iaktar sigsjälv utifrån och fattar inte vad man håller på med. Hmm, aja ska hålla mina konstiga funderingar för mig själv haha..

Iallafall så äter jag glass(igen). Just because I can. Äter även popcorn, dricker läsk och funderar på att åka och köpa godis innan hemköp stänger. Varför inte passa på medans man har en ämnesomsättning som få liksom, kan ju undra hur bra min kropp mår egentligen med allt onyttigt jag äter heheeee.

Är så sjukt sugen på att festa och ha riktigt kul med mina vänner men nä, inte ikväll. Ska ju trots allt på tävling imorgon och då får man inte dricka alkoholhaltiga drycker osv kvällen innan (fml). Ge mig några veckor till att tröttna på att hänga i stallet med min häst vid all fritid jag får så ska ni nog få tillbaka den gamla sociala glada Linda. Hoppas vi. Saknar känslan jag hade under hela min tid hemma. Känslan av att få panik över att vara hemma i 5 minuter bara för att man missar tid med sina underbara vänner, så kände iallafall jag under hela de två månaderna jag spenderade hemma. Längtar tills sommarn kommer så jag kan ta studenten och tacka Strömsholm för de fina två år de gett mig med många otroligt underbara människor! Men som man alltid säger -borta bra men hemma bäst

Langar lite bilder på mig och två av dom personerna i mitt liv som betyder allra allra mest


ZuperhäZten

2012-02-17 18:17:18 / 0 kommentarer ..


Red jossan i röda idag och trots att vi va sju stycken som red i olika varv, 3 personer som hopptränade samtidigt, några på marken och några uppe på läktaren så va jossan hur lugn och fin som helst!! Red otroligt mycket övergångar då hon ibland ville pinna på lite väl fort när de andra kom för nära. Det gav väldigt bra resultat. allting fungerade bara så himla bra!

Gas, broms , styra, allt bara flöt på hur bra som helst. Såfort hon började stressa iväg va de bara att räta upp sig och leka lite med fingrarna så va hon back on track, det är sånnahär dagar som får mig att inse ännu en gång varför jag lägger ner så många timmars slitande varje dag för domhär underbara älskade djuren! ÅH SATAN VA GLAD JAG ÄR

Tog några söta bilder på hanne när hon va snel och höll min hest hihi


FINA FINA FINA HÄST!!!!!!!

2012-02-17 17:31:12 / 0 kommentarer ..


Precis kommit in från stallet, tagit hand om Båda hästarna ( ja, jag och hanne har hand om 5 hästar i helgen, mm hästar <3) JOSSAN VA SÅ JÄVLA FIN! Berättar mer snart, måste ju äta också så jag inte blir ett hungrigt monster heheheheeh
PUSS ÄLSKLINGAR / linda


vårmys

2012-02-17 13:41:31 / 0 kommentarer ..


Nyss kommit hem från skolan. Klockan ett liksom. Hur skönt?? bara sådär tre timmar tidigare än vi brukar på fredagar. Sitter ute i solen och myser lite med Linda. Fåglarna kvittrar, solen skiner och det är inte ens kallt.

Kommer bli en hästhelg. Har två hästar att passa, plus min egen. Ska bli skönt att rida lite iallafall. Får hoppas att vädret håller i sig så man kan vara ute!!! ÅÅååååh älskar våren!! Blir förhoppningsvis tävlingsdebut för Linda och Jossan imorgon också.

Men. Nu ska jag sätta på lite skön musik och ta tag i mitt rum.  Vad  ska ni göra i helgen?


/ Hanne

Projekt Jossan

2012-02-17 13:39:28 / 2 kommentarer ..


Jossan är ju somsagt mitt projektarbete i skolan, och därför måste jag skriva en projektplan om henne. Den ska in 16.00 idag och är fortfarande inte klar, vet ju precis vasd jag vill med henne, mina mål och hur jag tänker genomföra detta men ändå är de så jävla svårt att få ner på papper? Åh va frustrerad jag bliiiiiir! Nu ska jag äta lite glass och försöka bli klar så jag kan dra till stallet..

/Linda


Memorie lane

2012-02-17 11:35:46 / 0 kommentarer ..


Sitter och äter lunch med mina fina, snackar om alla hyss vi hittat på, vilka jävla skitungar vi har varit under de två senaste åren haha.. Någon som är intresserad av att höra vad vi gjort för elaka bustrick mot urinvånarna här i skithålan Kolbäck?
/ Linda


om att glädjas åt andra,

2012-02-17 10:21:00 / 1 kommentarer ..


Ibland undrar jag vad det är för ställe jag bor på. Ibland undrar jag hur jag stått ut såpass länge som jag faktiskt gjort. Ibland undrar jag om jag är precis lika bitter och missunsam som många andra. Jag hoppas inte det.

Ibland hatar jag verkligen att vara tjej. Att växa upp i ett samhälle där man redan från start skolas in i att det är okej att snacka bakom ryggen på andra. Vi lär oss redan på dagis att vi inte ska slåss utan att prata om problemen istället, men vi lär oss inte att prata med rätt person om saken. Vi lär oss att ta det med någon annan, aldrig att man går till personen det rör och löser det mellan de berörda. Jag blir så trött.

Varför har vi så svårt att glädjas åt andras framgångar? Är vi verkligen så osäkra och tveksamma att vi måste trycka ner någon annan för att bekräfta oss själva? Ibland hatar jag att vara en del av hästsverige. Att vara en del av en kultur där det ses som standard att trycka ner sina "vänner" för att själv komma framåt. Jag förstår inte grejen med det. Bara för att man trycker ner någon annan blir man inte bättre själv, man är fortfarande kvar på samma nivå. Bara för att man kanske lyckas trycka ner någon såpass mycket att man eliminerat allt motstånd från den personen så finns det fortfarande så många andra kvar. Varför inte lägga energin på att träna istället och bli bättre och på så sätt krossa motståndet.

Det är väl ingen nyhet att man lär av varandra. Varför kan vi då inte peppa varandra och hjälpa varandra att utvecklas? Det är gynnar ju trots allt alla, ju mer våra konkurenter utvecklas desto mer kan vi lära av dem.

Räcker med bitterhet för stunden. Lovar förövrigt att jag ska bli en bättre människa nu. Helt officiellt. Hanne lägger av med skitsnacket och byter liv. Puss

Sakta men säkert,

2012-02-17 10:06:22 / 0 kommentarer ..


Dagens höjdpunkt, det vill säga lektion med P. är över. Nu väntar en härlig stund med samhällsläraren, väldigt roligt... Eller inte. Har iallafall haft mitt samtal med P. Livet håller faktiskt på att lösa sig.

Har fått våra kära studentmössor nu, hela klassen är i extas. Såååååå taggad!!!

/ Hanne


FYFAN VA VI E BRA!!!!

2012-02-17 09:57:08 / 0 kommentarer ..


BARA NÅGRA MÅNADER KVAR NU
!!!!!!!!!!!!!!


Låt oss nu odla vår trädgård

2012-02-17 09:05:05 / 0 kommentarer ..


Sitter med en kopp te och lite godis och lyssnar på P när han berättar ännu mer om världsekonomin osv. Kan ärligt säga att min enda höjdpunkt på kz är att lyssna på P under hans lektioner, otroligt smart och allmänbildad människa.
Over and out hehe

 


Living on the edge

2012-02-17 08:13:30 / 0 kommentarer ..


Ska åka till skolan om femton minuter och ligger fortfarande i sängen. Smart att blogga istället för att gå upp, ellerhur? Sovit som ett mongo inatt, så mycket för den skönhetssömnen. Tur att man bara ska till kz hehe.. nu måste jag nog gå upp iaf, om jag inte hinner äta innan vi drar så kommer ingen vilja umgås med mig idag, är inte så rolig när jag är hungrirg nämligen

till slut får till och med jag sova.

2012-02-17 00:46:55 / 0 kommentarer ..


Känner att Linda står för den ordentliga uppdateringen idag. Har haft ganska fullt upp nästan hela dagen. När jag inte varit i stallet har jag hunnit med en massa småsaker. Har fått iväg en massa mejl, ordnat alla viktiga samtal och pluggat. Så skönt att bli av med allt sånt, och imorgon kan jag äntligen slappna av ordentligt för första gången på länge. SKÖNT!

Nu är det faktiskt dags att sova, ska in till hallsta imorgon. Bäst att jag får min skönhetssömn så jag framstår som mitt bästa jag när vi ska träffa alla snygga(...) killar.

hej jag gillar rosa, vilken nyhet.

Samhället suger

2012-02-16 22:33:56 / 2 kommentarer ..


Sitter och diskuterar och filosoferar lite över vårt tragiska samhälle. Hur tänker man egentligen när man bygger upp ett samhälle där industrin inte fungerar om man inte kan expandera hela tiden för utan den expanderingen och ökningen av vinsten så finns det egentligen ingen vinst? Förstår inte samhället att detta är ohållbart? Kolla bara bak i historien, vid varje ekonomisk topp så har det blivit krig och allt har börjat om från början och man har byggt upp allt från noll och bara utvecklats mer och mer och mer och tjänat mer och mer och mer och sen har allt raserats IGEN. När blev vi så giriga egentligen? När började allt handla om att man ska jobba så lite som möjligt för så mycket pengar som möjligt?

Blir så frustrerad när jag tänker efter och märker hur mycket jag själv dragits med i dehär när jag egentligen är helt emot det. Grupptryck grupptryck grupptryck, undrar hur kul vi kommer tycka att det är när planeten går åt helvete och inte går att bo på längre. Kommer ju antagligen inte hända under min livstid så jag behöver väl inte bry mig egentligen och bara av att tänka den tanken visar ju också hur vanligt tragisk man är. Som alla andra. En i mängden. Saknar när jag va typ tolv år gammal, rebell och sket fullständigt i alla andra, nog för att jag fortfarande är ganska envis och gillar att ha mina egna åsikter och faktiskt inte bryr mig jättemycket om andra korkade människors åsikter men hur mycket man en intalar sig det så letar varenda negativ liten kommentar sig in och påverkar. Nu har väl jag turen att inte bli väldigt påverkad men man ser ju människor varje dag där deras liv faktiskt hänger på hur just du formulerar dig, är de inte dags att sluta vara så bittra? Man får faktiskt vara glad för andra t. ex. De verkar inte så många ha förstått.. Man kan må bra själv även om man inte utnyttjar andra. Just sayin.

Nu måste jag sluta skriva innan jag låter som världens mest bittra tonåring : )))) Ni får en assnygg bild på assnygga mig, de behövs nog efter min bf-text. hehehhe


surprise surprise

2012-02-16 19:34:19 / 5 kommentarer ..


Även vi hästtjejer kan vara nyduschade och framförallt rena ibland, inget hästbajs här inte.

Nu måste jag städa mitt rum för de är allt utom rent och fräscht just nu.. hehe. Och får inte glömma projektplanen som ska in imorgon om jag vill ha något betyg.. busy busy

HÖRS SENARE BABES

My horse is amazing

2012-02-16 18:13:18 / 0 kommentarer ..


Nu är jag äntligen klar i stallet för dagen! Giacometti (e: san quintero xx ue: chapman) skötte sig ganska bra faktiskt, han är ju otroligt lat så de blev väl en del "ponnyridning" men några fina språng fick vi allt till och E va nöjd med oss! :)
Sen va de dags för stalltjänst i skolstallet och en timmes slitande senare hade jag äntligen tid för att gå till min egen häst haha..
Jossan har vilodag idag då hon gått ganska hårt 3 dagar i rad nu så vi promenerade iväg till spottlådan! Hon fick rulla sig och gå runt lite som hon ville och sen fick hon springa på lina en stund, mest för att jag ville kolla så de fungerade och checka av lite röstkommandon :)) hon skötte sig helt exemplariskt och är supernöjd med plutten idag!
NU MÅSTE JAG ÄTA PYSS PYZZ / Linda


Snabbis,

2012-02-16 18:03:02 / 0 kommentarer ..


Spenderat eftermiddagen i stallet med, snart clinic med Jens och efter det usekmöte. Sen pluggkväll. Uppdaterar senare...


hänger

2012-02-16 14:28:19 / 1 kommentarer ..


Ligger i Lindas rum och chillar. Det tycker jag faktiskt att jag förtjänar. Vaknade vid 6 imorse, gick till kungs och hade stalltjänst vid 7. Klara vid 8, så fixade Geb och longerade/gjorde ett tappert försök till att tömköra honom. Gick faktiskt hyfsat, efter att han slitit sig och busat av sig. Haha, det va så roligt mitt i allt det tragiska. Hästen lös med linor bakom sig, inspänd i pessoasele. Han sprang omkring och bara visade upp sig, som om någon kollade liksom... Söt häst jag har.


Efter det fixade jag stallet, packade påsar och mockade lite. Geb fick gå ut i hagen. Han har såndär lyxhelg framför sig, heldag i hagen hela helgen. Det tycker jag allt att han förtjänar, min stjärna. Drog vidare till ÖP, hängde lite, skickade iväg ett par mejl, rent allmänt häng liksom. Efter det vidare till nästa stall, gjorde Linda sällskap i gäst när hon fixade klart till Jossan och sen. Pannkaksfrukost. Ioch för sig var det raggmunkar idag, besvikna tjejer.

>Sedan hamnade vi här, Linda drog till röda stallet för hon har lektion snart. Jag ska snart upp gula ridhuset och kolla när min grupp hoppar för AC. Jag vill också.

Har säkert visat den här förut. Från i höstas innan allt började.  Han är söt. Jag borde stretcha mina hälsenor.

Vildhäst

2012-02-16 14:15:46 / 0 kommentarer ..


Ska snart hoppa en av skolhästarna, en liten plutt med mycket bus i sig vid namn giacometti! Han har dock lyckats dra av sig en sko så just nu är jag nere på hovslageriet och väntar på att dom ska fixa till de :) ibland är de skönt att stå på en anläggning som har allt ;) bjussar lite söta bilder på honom!
/ Linda


tänkte bara påminna,

2012-02-16 13:57:00 / 0 kommentarer ..


om lite viktiga saker...
för det första, glöm inte att ni kan följa blogen på bloglovin'. ni vill väl inte missa något ;)

ni får en länk här! bloglovin

För det andra, snart dags för intervju med Jens Fredricson. SPÄNNANDE! Glöm inte bort att ni kan ställa era egna frågor, Det gör ni lättast här!


  
  

HEJ ALLIHOPA! Vi heter Hanne och Linda och är typ världens skönaste människor:PPPPP Fast ibland är vi seriösa också, speciellt med hästarna, där är det fullt fokus. Annars är vi kaos. just sayin :P hejdå


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se