ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Don't lose yourself

2012-02-17 20:49:57 / 1 kommentarer ..


Känns riktigt konstigt att ha varit klar i stallet i bra tid, hunnit laga mat, äta, chilla, göra förbjudenheter, chilla lite till och ändå är klockan bara halvnio? Får väl ta tag i mitt äckliga rum då, finns inga ursäkter kvar haha.. Brukar alltid ha superbra ordning på mitt rum men nu de senaste har de bara varit kaos, vet inte riktigt vad det är med mig. Är inte riktigt migsjälv, på både gott och ont just nu iofs. Hatar dendär känslan av att känna sig främmande i sigsjälv, som att man iaktar sigsjälv utifrån och fattar inte vad man håller på med. Hmm, aja ska hålla mina konstiga funderingar för mig själv haha..

Iallafall så äter jag glass(igen). Just because I can. Äter även popcorn, dricker läsk och funderar på att åka och köpa godis innan hemköp stänger. Varför inte passa på medans man har en ämnesomsättning som få liksom, kan ju undra hur bra min kropp mår egentligen med allt onyttigt jag äter heheeee.

Är så sjukt sugen på att festa och ha riktigt kul med mina vänner men nä, inte ikväll. Ska ju trots allt på tävling imorgon och då får man inte dricka alkoholhaltiga drycker osv kvällen innan (fml). Ge mig några veckor till att tröttna på att hänga i stallet med min häst vid all fritid jag får så ska ni nog få tillbaka den gamla sociala glada Linda. Hoppas vi. Saknar känslan jag hade under hela min tid hemma. Känslan av att få panik över att vara hemma i 5 minuter bara för att man missar tid med sina underbara vänner, så kände iallafall jag under hela de två månaderna jag spenderade hemma. Längtar tills sommarn kommer så jag kan ta studenten och tacka Strömsholm för de fina två år de gett mig med många otroligt underbara människor! Men som man alltid säger -borta bra men hemma bäst

Langar lite bilder på mig och två av dom personerna i mitt liv som betyder allra allra mest


Kommentarer
Anna

du är bäst bäst bäst <333 hoppas du vinner tävlingen idag!!

2012-02-18 14:16:55
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se