ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Arg hest sparkar flest

2012-02-18 14:54:41 / 0 kommentarer ..


Jossan va så himla snäll i all hantering idag tills hon fick lite press på sig att gå på transporten. Hon fick god tid på sig att titta, nosa och bekanta sig med tranporten och hade inga problem med att gå fram till rampen och gå upp med frambenen ooch stå och chilla där. Sen tog det totalstopp och det fanns verkligen inga metoder i hela världen som kunde få jossan att gå på, fick verkligem kämpa med att behålla mitt tålamod haha..

Dock är jag faktiskt glad att jossan blev riktigt arg idag för då fick jag äntligen en reaktion! Hon brukar ju bara nonchalera en såfort det inte passar så även om det låter dumt va jag nästan lite glad över att hon stog och fäktade mot mig för då fick jag iallafall fram en reaktion där hon visar varför hon inte lyssnar. Vilket idag va ilska, alltså att hon inte ville att vi skulle bestämma över henne. Så nu vet jag ju vad jag ska jobba vidare med och det är ju positivt , ellerhur?

Efter typ 1,5 timme så gav vi iallafall upp och gick ner till djursjukhuset och använde deras "lasthjälp". Det är som en ca 10 meter lång fålla. Så dels om hästen sliter sig så kommer den ingenstans vilket kändes väldigt skönt så mycket som hon hoppade om kring och dels så har hon ingen annan utväg än att gå in i transporten. Skönt att hon inte kunde hoppa på sidan längre då det kan bli väldigt farligt när hon försöker hoppa upp och ner på sidan nu när det är så halt. Då tog det ca 5 minuter innan Jossan insåg att det nog va skönare att gå in i transporten och äta morötter istället hehe.

Valde att inte åka iväg med henne idag då hon va såpass trött efter den långa maktkampen vi hade haha... Tur att jag är en sån envis jävel ibland. Tackar även Sara och Hanne för hjälpen, skönt att ha lite duktiga hästkompis omkring sig heheheheh. Ville inte "överanstränga henne psykiskt" så väntar med tävling ett tag, nu blir det lastträning flera gånger i veckan!

Men visst va hon söt idag?


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se