ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

hänger

2012-02-16 14:28:19 / 1 kommentarer ..


Ligger i Lindas rum och chillar. Det tycker jag faktiskt att jag förtjänar. Vaknade vid 6 imorse, gick till kungs och hade stalltjänst vid 7. Klara vid 8, så fixade Geb och longerade/gjorde ett tappert försök till att tömköra honom. Gick faktiskt hyfsat, efter att han slitit sig och busat av sig. Haha, det va så roligt mitt i allt det tragiska. Hästen lös med linor bakom sig, inspänd i pessoasele. Han sprang omkring och bara visade upp sig, som om någon kollade liksom... Söt häst jag har.


Efter det fixade jag stallet, packade påsar och mockade lite. Geb fick gå ut i hagen. Han har såndär lyxhelg framför sig, heldag i hagen hela helgen. Det tycker jag allt att han förtjänar, min stjärna. Drog vidare till ÖP, hängde lite, skickade iväg ett par mejl, rent allmänt häng liksom. Efter det vidare till nästa stall, gjorde Linda sällskap i gäst när hon fixade klart till Jossan och sen. Pannkaksfrukost. Ioch för sig var det raggmunkar idag, besvikna tjejer.

>Sedan hamnade vi här, Linda drog till röda stallet för hon har lektion snart. Jag ska snart upp gula ridhuset och kolla när min grupp hoppar för AC. Jag vill också.

Har säkert visat den här förut. Från i höstas innan allt började.  Han är söt. Jag borde stretcha mina hälsenor.

Kommentarer

sv - ja visst är det de.. man blir ju så sugen att börja använda allt fint nu när det kommer ut nya saker! ^^



allt bra med dig? kram! :)

2012-02-16 16:22:34
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se