ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

STRESS STRESS STRESS

2012-02-23 23:13:49 / 2 kommentarer ..


Sorry att jag inte hunnit skriva något men gick till stallet imorse och sen har jag haft fullt ös medvetslös-stress hela dagen. Anlände nyss HEMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mölnlycke i mitt hjärta <3 hehehee.

Lite kort om dagen iallafall: Började med lektion i tömkörning, faktiskt väldigt intressant att ha "riktiga lektioner" inom detta ämne då det handlar om så mycket mer än man tror, ska försöka få lite hjälp av Å att tömköra Jossan också, otroligt nyttigt. Väldigt bra sätt att se hur hästen verkligen rör sig osv.

Sedan blev de snabblunch och iväg till Jossan, efter detta sprang jag iväg till skolstallet igen för att göra iordning Giacometti för hoppträning för Å. Idag hoppade vi mest på en bockserie på volt och en trekombination på långsidan, dagens mål var rytm. Ganska självklart kanske medtanke på övningarna. Det är inte så himla roligt att rida fram "gurkan" eftersom han är lite ponnyriden, det är så himla mycket av allt för att få honom lösgjord. Sen när man börjar hoppa blir de roligare då han har en grym hoppteknik och hoppar väldigt mycket med ryggen. Fick jobba väldigt mycket med att få honom ärligt framme för skänkeln utan att han pinnade på allt för fort, gick faktiskt riktigt bra och fick en hel del fina språng :))

Efter ridningen slängde jag in Jossan från hagen och sen va de dags för stalltjänst, eftersom vi drog över på ridningen blev även stalltjänsten klar senare än vanligt..

Halvsex va jag hemma, då vare bara att kasta i sig mat, byta om, packa lite snabbt och fixa de sista hos Jossan. Sen bar de av mot Göteborg! Satan va drygt att köra 40 mil i mörker och regn när man är trött som ett jävla as.. Nu blir de nog sängen så man inte är helt död imorgon, måste bara pussa lite på min hund först hihihihi

Söt vaaaaaaaaa?


Kommentarer

Hej, jag är kompis med Linnea och Erica, va roligt att se hur bra det går med Jossan1 iallafall, undrar vad det är för hund du har? Väldigt söt? :)

2012-03-05 22:42:14

SV malin: det gick inte att klicka in på din blogg..? :( Men iaf tack ! Och tack igen haha ;) Det är en jack russel/tibetansk spaniel :))

2012-03-06 03:27:36
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se