ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Dagens Jossan!

2012-02-23 22:21:00 / 0 kommentarer ..


Fick stressa ihjäl mig efter lunch för att hinna rida Jossan innan eftermiddagen. Idag satsade jag på att hon verkligen skulle böja sig runt min innerskänkel utan att vika halsen för mycket. Gick bra stundtals men hon stressar ju lätt upp sig när hon tycker det är jobbigt. Några fina volter fick vi allt till iallafal!

Sedan va de dags att ta itu med den där jävla vänstergaloppen som hon verkligen vägrar fatta -.- Hon va lika enveten som vanligt och vägrade fatta vänster galopp om jag inte verkligen la mig på innersidan och på så sätt tvingade henne att fatta vänster för att behålla balansen.

Sen kom AA in i ridhuset med sin häst och då passade jag på att be om hjälp, man får ju passa på när man har grymma tränare omkring sig! Hon sa en hel del väldigt sanna saker och även en del självklara saker som jag verkligen inte tänkt på. Hon hjälpte mig en stund och helt plötsligt gick de, inte va de snyggt på något sätt men hon fattade åtminstonde den galoppen jag bad om och det är jag väldigt nöjd med just nu!

Planerar somsagt även att börja tömköra henne lite, skulle va intressant att se hur hon rör sig från marken, man ser ju det på ett helt annat sätt än vid longering.. :)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se