ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

lever fortfarande,

2012-02-18 18:20:33 / 0 kommentarer ..


ursäkta dålig uppdatering idag med. Känns som att det inte riktigt händer något intressant i mitt liv. Spenderar dagarna i stallet, longerar min häst. Finns inte så mycket att berätta, eller. kan ju dra en "idag gick min häst fem minuter i trav i vänster varv, hann med 17 varv idag, blev bara 14 igår. spännande." inte direkt intressant haha.

Kan ju inte sitta och skriva asdjupa inlägg hela dagarna heller. Sånt blir för djupt. så vad vill ni läsa om?

Idag har jag iallafall haft en riktig heldag i stallet. Gick upp vid 7, drog med Sara till kungs och släppte ut Geb och mockade åt honom och Fellini. Fixade klart stallet och red lilla Fisken. Svår häst. Jobbade mest på med att hitta bjudningen och att forma honom och att få honom mjuk i sidorna. Fick ju iallafall lite resultat :)

Lille Fellini

Satt på Saras fina Dexi också. HAHA! Har inte suttit i en dressyrsadel sen jag sålde min för ett år sen typ... Var iallafall intressant att sitta på en ordentlig häst. Chillade runt på honom en stund och kände mig häftig. Det gör jag gärna om!

TUr att jag har så snygg sits.

Efter det drog vi till gäst, mer om det i Lindas inlägg!

När vi var klara med monsterjossan drog vi ner till kungs och fixade min prins. Longerade lite grann, som vanligt. Hästis var glad, ville galoppera mest hela tiden... Haha, han börjar bli pigg nu, duger tydligen inte med 20 minuter trav och ledigt var tredje dag...

Nu sitter jag här i Lindas säng och väntar på att hon ska ta tag i städningen. Får väl se vad som händer ikväll. Är taggad på att göra något roooooligt. börjar bli på tiden nu.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se