ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Duktiga duktiga häst!

2012-02-21 20:02:37 / 0 kommentarer ..


För första gången fick jag verkligen igenom min inverkan på jossan och fick henne att jobba ordentligt med ryggen. Jobbade väldigt mycket med att svänga och även att minska tempot men samtidigt behålla aktiviteten och stundtals så blev hon jättefin och väntade verkligen och trampade under sig super! Duktiga skruttiss!

Red i röda ridhuset där det var en hel bana uppställd från träningen som va innan jag red. Passade på att rida där inne då eftersom jag gärna vill jobba henne lite runt hinder så hon får vänja sig vid dom och inte bara anta att det är hoppning som gäller för att det står hinder framme. Skönt att kunna jobba så för då blir hon förhoppningsvis inte lika stressad sen i hoppningen då hon vant sig vid att hinder är vardag och inte en anledning för henne att bralla runt haha..

Otroligt nöjd med Jossan idag, uppförde sig klockrent både under lastningen och under ridningen. Nu har hon även börjat bralla av sig i farten som en vanlig häst istället för att påbörja världens rodeoshow såfort hon tycker att jag är jobbig haha, även det är ju ett framsteg! ;)

Riktigt bra dag med min häst helt enkelt!

Ni får se lite suddiga mobilbilder från dagen :)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se