ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Party Rockers

2012-02-18 19:54:55 / 1 kommentarer ..


Sitter nydsuchad i min nybäddade säng som står i mitt nystädade rum. Satan va skönt det är med lite ordning. Trivs inte alls när det är helt rörigt men ändå så slutar det med att mitt rum är hur stökigt som helst tillslut? Inte särskilt logiskt.

Trodde jag va assnabb men ändå så är klockan kvart i åtta haha.. Och nu måste jag klä på mig, hjälpa Lina med att köra hennes transport (Hanne får nog göra det med min bil så jag slipper, kan verkligen inte backa med transport hehe. Dags att börja öva känner jag..). Sedan måste jag laga middag och SEN kan jag börja tänka på vad man ska hitta på ikväll. För en gångs skull är jag faktiskt sugen att hitta på något med alla mina friendzz men får väl se om det finns något roligt att göra för planera något själv orkar jag verkligen inte haha.

Ni har ju fått se tusen bilder på min jossan utan att få veta att....DE FINNS EN TILL ÄLSKLINGSJOSSAN I MITT LIV!!!!!!! Även hon bor i strömsholm, bjussar en helt nytagen bild från idag på mitt charmtroll när hon sitter på en av skolhästarna , Prins Aragorn. VISST ÄR DOM SÖTA???


Kommentarer

sv: Ja, det är så jag också tänker. Jag har 60 mil till Strömsholm och visst, det är ganska långt. Men samtidigt borde jag ta chansen. Man går ju bara på gymnasiet en gång i livet så varför inte gå på den skolan man verkligen vill gå på. Men är det inte så att ni har de teoretiska ämnena på en annan skola i närheten? eller hur är det?

2012-02-18 22:24:14
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se