ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Full rulle

2012-02-29 20:46:54 / 0 kommentarer ..


Har världens mördarschema denhär veckan då jag går i "skolan" mellan 06.45-17.00 plus diverse morgon- och kvällsfodringar och efter de ska jag ha tid med Jossan också så ni kanske förstår att jag inte hinner skriva så mycket de närmsta dagarna.. Tänkte iaf berätta lite om de två senaste dagarna med Jossan:

Tisdag: Tränade för La, första "dressyrträningen". Fick mycket bra tips och råd och som vanligt så förstod sig LA på hästen direkt, otroligt duktig tränare. Hon ser direkt vad du har för typ av häst och det är väldigt skönt. Fokuserade hela passet på att få Jossan avspänd och eftergiven då hon verkligen inte är det. Det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde och hon skötte sig superbra! Såfort hon försökte pinna på lite va de bara att vända vända vända och böja så va hon tillbaka, slutade med en häst som frustade mycket och slappnade av. Kände stundtals hur hon verkligen jobbade med ryggen och tog ett stöd på bettet, skönt att hon börjar förstå vad jag vill!

Onsdag: hanne red då jag verkligen mått skit hela dagen, kunde knappt hålla mig på benen imorse.. inte så konstig när man stressar runt konstant i 14-15 timmar om dagen, inte ett okej schema på något sätt enligt mig. Menmen, bara att bita ihop. Då jag och Hanne tränade tillsammans igår(hon på fiffi) så visste hon precis vad vi jobbat på och jobbade vidare med detta och jossan hade skött sig bra. Skönt att då och då kunna sätta upp de jag litar på så att jossan lär sig att man faktiskt kan sköta sig med nya ryttare på ryggen haha ;)
/Linda

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se