ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

full (fart)

2012-04-07 16:53:56 / 0 kommentarer ..





så ni klagar på dålig uppdatering? Förstår er i och för sig, mycket på gång och sådär. Självklart borde ni väl få ta del av det.

Kan dra en liten kort resumé av min vecka lite sådär allt som hänt lite snabbt. Måndag var det träning för DS och det gick bra, riktigt bra.

Tisdag var en stressdag, började med hoppning för DS på morgonen, red skitdåligt och pajade mitt superförtroende.. Sen en snabbis till Erikslund för hulahulabandsjakt och snabbshoppa lite beachkläder. Stressa hem och packa och sen drog vi på studentkryssning. Hade ett rusktigt bra dygn på östersjön. Lite för mycket alkohol, trevliga människor och helt grymt party helt enkelt.

torsdagen
bestod också av en träning för DS som gick sådär, fick till det men inte mer än så. Utgång på kvällen, först tjejmys på tabazco och sen party på pocoloco med flickorna och några sköna askersundspojkar.


Fredag, igår osv var en såndär dag som jag hade tänkt ta det lugnt. Motionerade hästarna runt lunch och sedan mest bara blev det chill. Gick och la mig men blev så rastlös så jag och Liza drog en riktigt spontanare och hamnade på pluto, än en gång med askersundsgrabbar och hade en trevlig kväll helt enkelt.

Nu ska jag snart upp till gäst med Linda, ska ta in hästarna och sedan sticka till kolbäck hämta elin och fixa lite. Ikväll blir det westerqwarn och party med Peter Siepen. Fiiiiint!



Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se