ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Hatade rubrik

2012-04-30 18:50:49 / 0 kommentarer ..


Seriöst, rubriker. varför? blä, de suger och är bara jobbigt. Så vill man ju helst komma på något som är lite catchy men nääääääää de är fan inte lätt asså.

Longerade Jossan på tåg idag, i början va hon allmänt tokig och bara sprang och brallade och blåste upp sig och va allmänt jobbig meeeen efter en del tålamod så började hon slappna och lyssna på mig... :) Testade att longera henne med pessoasele i slutet, hon accepterade den faktiskt väldigt bra, sparkade mot den någon gång i galoppen men det är ju fullt förståeligt, den tvingar ju henne att jobba i den form hon tycker är jättejobbig hehe.. Ska definitivt fortsätta longera med den ibland, den får henne att jobba i en lägre och rundare form än vad jag kan få till ridmässigt eller med vanliga inspänningar, vilket hon behöver, hon måste komma upp med ryggen och börja bygga ordentliga muskler där!

Vad har ni för olika åsikter om att använda pessoasele..?

Nu har jag inte tid att skriva mer, måste ner och fixa lite i köket innan det bär av mot sofielund för grill och förkrök med mina fina tjejer innan vi drar till wq och dansar rumporna av oss hehe hoppas ni får en grym valborg allihopa!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se