ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Hört att dedär med studier är askul

2012-04-29 19:52:26 / 3 kommentarer ..


Måste verkliga plugga arslet av mig hela kvällen om jag ska hinna plugga ikapp lite, orkar inte ha 100 poäng att tenta av på en månad, fml, det suger, livet suger, jag suger, svenska suger, boring boring boriiiiiing

Aja idag har jag iallafall varit med Hanne på tävling under dagen, dom va jätteduktiga! Men de lär ni väl ha fattat eftersom dom kom hem med två rosetter haha..

Trevlig klubb att vara på! Synd bara att det alltid ska finnas bittra människor på framhoppningen som tror att dom äger alla hinder, aahhh får damp på dom. De kallas att samarbeta, hört talas om det..?

Sen passade vi på att köra fast i leran när vi skulle åka hem, framhjulsdriven bil, blöt uppkörd gräsmatta och släp som väger typ 1500 kg va tydligen inte en bra kombo haha. Stackars illa svarta faran, de va bara att gunga loss honom med hjälp av parkeringsvakterna hehee, kändes iallafall bra att vi inte va den första bilen som fastnade där..

För övrigt så fick Jossan vila idag och imorgon ska jag longera henne :)

Fina svarta faran och jossakossan


Kommentarer

sv; åh, tack så jättemycket! :)

hoppas du haft en bra söndag! :)

2012-04-29 21:50:30
Jessica Eriksson-Stalltjej http://stalltjej.se

Hmm jo jag var nog där och fotade den klassen, ja.. vad heter du och hästen och vilket nummer hade ni? Kan så klart kolla igenom bilderna :)

2012-04-30 00:01:15
Jessica Eriksson-Stalltjej.se http://stalltjej.se

Hittade ett gäng bilder på Hanne och Hipson ("sune"?) Redigerar dem och gör ett litet inlägg nu ikväll med dem, på vår blogg. Vill ni ha dem mailade så får ni höra av er.

2012-04-30 00:20:05
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se