ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

I'm back

2012-04-17 11:55:20 / 0 kommentarer ..


Så, tillbaka i strömsholm efter några helt underbara dagar hemma. Ni lär ju förstå att jag varken hade tid eller lust att slösa dyrbara minuter här när jag hade mina fina vänner att umgås med? Nu när jag kom tillbaka till ströms så fick jag lite lust att skriva igen, iallafall om Jossan så jag kan kolla tillbaka senare och se vad som hänt osv. Vi får väl se hur länge de håller i sig ; )

Nu rids Jossan igen! Igår red jag på tåg och trimmade igenom henne ordentligt, blev lite hoppning så vi inte är helt ringrostiga på onsdag, då kommer väl D slänga ut oss igen haha.. Red först över en bock några gånger för att få henne att vänta och såntdär viktigt, sedan började vi hoppa fram på en blå låda och en planka. Det gick faktiskt bra, hon stannade inte på något som hon gjort innan, dock hade hon ju väldigt mycket överskottsenergi så det blev en hel del brallande första delen av passet! Sen lugnade hon iallafall ner sig lite.. :)

Slutade med att vi hoppade en liten bana med flera saker som Jossan aldrig hoppat i hela sitt liv såsom pulvermanngrav, riktig vattengrav, grind och sådant, riktigt stolt över henne! Och mig med för den delen faktiskt, jag red riktigt bra igår. Man får faktiskt tycka att man själv är duktig ibland, bara så ni vet

Ni får några suddiga bilder nu så kanske jag laddar upp film senare idag om ni är snälla

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se