ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

TAGGARÅÅÅÅ

2012-04-21 23:39:33 / 0 kommentarer ..


Trimmade Jossan på tåg i förmiddags, det gcik bra. Fick jobba en del med att hon skulle gå fram för skänkeln, även en ung föredetta galoppör vill inte alltid springa fort hehe. Men det känns iaf bra inför imorgon!

Har, som hanne sa, longerat Geb i två dagar. Det har gått ganska bra, inte världens lättaste direkt men det är bara bra för mig så jag får fokusera och träna, tömkörning är ju något som jag verkligen vill bli duktig i!

Utöver hästtönteriet så har jag tryckt i mig en pizza och kollat på film, EN LÖRDAGKVÄLL. Bra skönt att man ska iväg tidigt med hästarna dagen efter så man inte får lov att hitta på för mycket hyss, däremot så är jag jättetjurig över att jag inte kan festa just idag eftersom min älsklingspluttilutt Madde fyller VUUXEEEN, åh vad jag önskar att jag kunde vara med och ba rocka sönder hela natten lååååååååååååååång. Nu ska jag fortsätta sura över att jag är ensam på mitt rum istället för att ösa sönder med min favorit.... och tagga tävlingen imorgon dåå, osammanhängande inlägg men de får ni leva med PUSS

Sötismadde och Linnea under en av de roligaste kvällarna evErRerrerrr

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se