ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Johceane

2012-06-13 14:32:13 / 1 kommentarer ..


Eftersom jag sa igår att jag skulle skriva lite om Jossans tid här hos mig så får jag väl helt enkelt ta mig i kragen och göra de


I början av februari dehär året så fick jag upp en liten, ganska mager lurvboll. Det va en väldigt söt liten häst som för tillfället inte va så mycket för världen och den långa vintervilan hade väl satt lite spår i fullblodsskallen haha.. Det va en häst med ett otroligt skarpt psyke som ibland va väldigt svår att arbeta med men när man fick henne på sin sida så gick hon genom eld och vatten för en.


Efter några veckor så hade iallafall lite päls och man försvunnit vilket ökade helhetsintrycket en aning. Kroppen fanns det dock fortfarande myyycket att ändra på!


Varje dag så kämpade jag med denna bestämda och ibland väldigt ilskna dam, det har varit otroligt mycket blod, svett och tårar MEN även otroooliigt mycket skratt och lycka.. : ) Ridpassen hade väldigt olika resultat hela tiden och från att gå väldigt trevligt kunde hon när man minst anade det få totala ryck där hon kastade sig runt omkring..  Hoppmässigt så va hon från och till trevlig, hon tyckte ju de va kul! Tekniken fanns dock inte riktigt där, frambenen hängde lite här och var och ryggverkan var nästan likamed noll ibland.


Med hjälp av mina tränares tips och idéer och min egna envishet och vilja att göra framsteg så började en trevlig liten ridhäst att utvecklas på riktigt! Hennes utbrott kom allt mer sällan och hon började utveckla en bärighet i sig själv!


De sista 5-6 veckorna så va det mycket finlir som gällde. Hon skulle sätta de sista musklerna, gå upp de sista kilona och utveckla sin hoppteknik ännu lite mer. Med hjälp av en equitherapeft(nä jag kan inte stava till de tyvärr, hoppas ni överlever) så fick vi loss henne i kroppen och 2 veckors sista jobb på det och det mesta föll på plats! Hon är otroligt rund och fin i kroppen, välmusklad och börjar hoppa otroligt fint genom hela kroppen! Nu går hon 110-cm på tävling utan några problem och kan bära upp sig fint i alla tre gångarter med ett lugn som inte fanns innan. Jag är så otroligt nöjd med Jossans utveckling och hoppas och är väldigt säker på att hon bara kommer att fortsätta utvecklas mer och mer nu när hon är hemma hos sina ägare igen!


Vill ni fortsätta att läsa om jossans resa så är det bara att klicka er in på ägarnas blogg,  www.fullblodsbiten.blogg.se !

Nu blev det inte så mycket text som jag tänkte men är det något ni undrar så är det bara att kommentera.. Och bilder säger ju trots allt mer än tusen ord, right.. ?

Kommentarer

gah, blir lite tårögd av någon anledning! kommer ju sakna att läsa o josgeb!?

2012-06-13 22:55:19
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se