ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

She's baaackkkk

2012-06-01 12:39:29 / 0 kommentarer ..


Precis varit och ridit jossan ute i regnet, ville verkligen rida på tåg så vi trotsade vädergudarna och blev lite blöta hehe


Red som sagt på tåg och trots allt brötande runtomkring med att sätta upp boxar inför strömsholmstävlingarna och sådär så hetsade hon inte upp sig ett dugg och lyssnade jättefint på mig!


Gjorde inget komplicerat alls utan red henne lugnt i alla gångarter och bara satsade på att hon skulle arbeta i en bra form. Jobbade med rytmen i galoppen som har blivit såååå mycket bättre.

Tog några språng också för att få några bra språng i kroppen innan tävlingen på söndag och där jobbade jag vidare med att inte behöva driva hela vägen in i hindrena utan få henne att ta tag i hindrena själv för att då kunna använda skänkeln mer för att korrigera lite när det behövs och bara hålla om och det gick SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D Det har nog varit skönt för både henne och mig att ta det lite lugnt de senaste och bara rida ut i skogen och ha kul, så skönt att hon är som vanligt igen.. : )
/Linda

Bild från när vi red vid slottet för några veckor sen hehe

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se