ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Snipp snapp snut

2012-06-12 17:28:01 / 1 kommentarer ..


Så va sagan slut! Det är med otroligt mycket blandade känslor som jag för sista gången packar ihop mina saker i mitt underbara rum på strömsholm och förbereder mig för en kort hemfärd och sedan för att fara iväg på nya äventyr. Nya äventyr som aldrig någonsin hade varit möjliga utan min tid här på Strömsholm.

Det har varit 2 otroligt händelserika, spännande, lyckliga men även ibland helt hemska år(missförstå mig rätt nu, tack) som jag tagit mig igenom med hjälp av en hel bunt med otroligt underbara människor!


För 2 år sedan så startade min resa här, på lilla åsvillan. En ganska genomrutten , gammal, militärbarack som sedan byggts om för att likna ett elevboende haha.. Med sovrum som va mindre än mitt nuvarande badrum så härjade jag runt med mina nyfunna vänner. Då jag började ett år senare än de andra så fick jag kämpa för att hålla uppe med de andras tempo och man var lagom utsliten första månaderna men att skippa sömnen för att hänga med och festa i hålan kolbäck va just då något av de roligaste vi visste! Vi blev en väldigt sammansvetsat gäng och tiden jag bodde på detta risiga lilla hus är fortfarande en av de bästa tiderna jag haft hittills!


Efter att ha stått ut alldeles för länge med alldeles för liten yta att bo på så valde jag att flytta vidare hit, till röda ridhuset. Jag blev ännu tightare med mina minst sagt underbara vänner i tvåan och de står mig fortfarande lika varmt om hjärtat! Fy fan vad värdelöst det känns att flytta ifrån er.. Att det va lyhört här va en underdrift, va det någon som nyste två rum bort så va det bara att säga prosit i vanlig samtalston, de hörde dig iallafall.. Att skriva härligt elaka meddelanden på tavlan va en favoritsyssla och sena kvällar i tvrummet va det bästa vi visste. Att aldrig sova ensam efter jossan tvingat en att kolla på skräckfilm (älskar dig iallafall) och att smyga utanför fönstrena för att skrämma ihjäl sina medboende va ju standard ;)


Efter ett tag så blev jag rastlös igen och flyttade ännu en gång, har snart utforskat alla boendena vi har känns det som haha! Att skita i att äta på åsen och laga egen mat blev det nya modet tills man insåg att man inte riktigt hade råd med det och att samtidigt leva liiiivet! Nu när jag äntligen fick bo på övervåningen lärde jag mig tillslut att sova ensam utan större problem! Att smygdricka nere i köket och att sova alldeles för många i ens trånga 90 cm breda säng va helt normalt och att klättra in genom fönstrena för man hade glömt nyckeln va mer än vanligt. I början av året fick jag även upp en liten häst som ligger mig varmt om hjärtat, jag har nog aldrig i hela mitt liv varit med om en häst som även fast den har potencial, har valt att sätta sig på tvären så jääävlaaa mycket.. Men mycket slit senare och jag kunde med glädje skicka hem en riktigt fin ridhäst till sina ägare.. :)




Självklart så har jag under min tid här inte bara umgåtts med elever, några finingar har jag hittat utanför skolans område och även dessa människor har gjort mitt liv här så mycket bättre (och ibland sämre haha men de skiter man ju i just nu) , vill bara att ni ska veta att ni är så jävla bra! Det är lite för många namn för att jag ska orka skriva ner dom men ni vet vilka ni är hiihih (och jaja lärare, tränare, husmor osv osv osv jag älskar er också men det borde ni redan veta om så puss på er med!!!!!!!!!!)


Den senaste veckan har spenderats med att bara FIRA. I torsdags smällde det och även jag fick ta studenten, en av de bästa dagarna i hela mitt liv! Helgen som kom fortsatte i samma anda med att varva de sena krogennätterna med att kolla på strömsholmstävlingen på dagarna, jag är just nu så otroligt lycklig och väljer att avsluta min historia på strömsholm med glädje! Visst att det är med sorg i hjärtat som man flyttar härifrån, fast man sagt hur mycket man längtat efter det i 2 år, så känns det nu ganska tungt. Men vet ni vad, jag kommer komma tillbaka hit och hälsa på många många gånger och väljer därför att inte säga hejdå till min familj här ( Ja alla mina fina vänner härifrån, det är fan vad ni är för mig!) utan jag väljer att säga TACK för domhär åren och jag LÄNGTAR tills vi ses igen!

P.S vet inte riktigt om jag tagit alla bilder, tog de som låg på min dator bara hehehe och vill ni inte va med på så får ni väl säga till men klart ni vill de alla mina snyggkompisar puss och hej d.s


Kommentarer

Ha det bra, vi ses snart igen! <3 <3 <3

2012-06-14 23:37:09
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se