ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Att ta tjuren vid hornen och att se döden i vitögat

2012-03-17 12:17:35 / 2 kommentarer ..


Idag är det en sån där dag. En dag när jag bara har kommit bort från allt och kan se allt med lite distans. Ibland är det bra. Just idag är det inte bra. Har nog kommit in i en ond spiral på sista tiden. Dom senaste sjunveckorna har varit ett rent helvete. Helt otroligt att jag kan bli så påverkad av en häst, av att vara helt ovetandes om hur allt kommer att bli och av all denna stress. Dt märks kanske inte så tydligt på bloggen, försöker ju trots allt att vara en glad och trevlig person, men antar att mina vänner har märkt det rätt rejält. Jag är inte samma person längre, eller så har bara den där trevliga delen av mig gått och gömt sig.


Får gång på gång höra att allt kommer bli bra, att jag inte ska oroa mig och att det finns så många som klarar av påfrestningarna som kissing spines faktiskt innebär och funkar på svårklassnivå. Helt seriöst, jag är så trött på det. Jag vill få vara svag, jag vill kunna gråta ut över att min häst kanske är död om en vecka och jag vill bara kunna få känna det jag vill. Självklart är jag glad över alla stöttar mig dagligen, ni är guld värda! Tro inget annat. Men ibland vill jag bara få vara jag. Trots att mitt jag förtillfället inte är vad det brukar.


Det är en konstig känsla, den där när man förbereder sig på den eventuella tomhet som döden innebär. Att inte veta hur det kommer bli. Att bara hoppas att man har fel. Jag vill hellre förbereda mig på det värsta och sedan bi glad över att ha haft fel. Det är så mycket lättare än att hoppas på något och sen bli besviken.


Det känns rätt så konstigt att liksom komma ifrån min säkra, trygga bubbla på Strömsholm och liksom kunna se mig själv utifrån. Först nu inser jag hur dåligt jag egentligen mått den senaste tiden, och hur dåligt jag antagligen kommer må dom kommande sju veckorna, och antagligen ett tag till efter. Men med insikt om problem kommer kraften att förändra. För största delen i problemet ligger ju hos mig själv, för mig är inte själva problemet att jag mår dåligt. Jag tror det handlar om att jag inte tillåter mig att må dåligt och ändå gör det. Dags att ta tag i det här och faktiskt låta mig må dåligt, att faktiskt släppa fram mina känslor inför människor och sluta isolera mig och låta det bli värre, annars kommer jag tillslut ta slut inifrån.


Långt och krångligt inlägg, mer för min egen skull än för er skulle jag tro. Kram osv.




Vet att bilden va upplagd för sådär ett par dagar sen, men iPaden krånglar så kan inte ladda upp nya...

Kommentarer
Natalie

Förstår att du har de jobbigt hannis. Finns om du vill prata. Kramis

2012-03-17 12:59:14
Kerstin Johansson

Förstår dig precis. Man måste ta hand om sina känslor, vilket du gör och det är bra. Men känslan förändras inte, men med tiden blir det bättre. Lovar dig. Du är en underbar tjej.

2012-03-17 13:08:43
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se