ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Bockar och bockande

2012-03-28 18:31:34 / 0 kommentarer ..


Red över bockar idag, hade två Linjer på långsidorna med bockar på ena och murifyllnader på andra sidan. Sen hade vi små bockar på medellinjen så man kunde rida på stora mittvolten och rulla över dem eller rida serpentiner och byta galopp över. De sistnämnda gjorde dock inte jag på min häst hehe.

I framridningen så tänkte jag bara på att hon skulle gå fram för skänkeln direkt och även sakta av så mycket som möjligt för sitsen, fungerar ibland iallafall på galningen. Sen rullade jag bara över bockarna på långsidan några gånger i friskt tempo, när jag va klar med de så började jag rida på mittvolten och rulla över bockarna i lite mer kontrollerat tempo. Allt fungerade faktiskt bra under större delen, ibland så fick hon ju sina små ryck och leker rodeohäst när hon försöker komma undan att arbeta ordentligt men på det stora hela så gick det bra!

Lite värre blev det när vi skulle hoppa murdelarna men efter lite diskussion så hoppade hon över de med, valde att avsluta efter hon hade hoppat det från båda håll då hon började bli trött och man ska ju sluta när det går bra har jag lärt mig ;)
/ Linda


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se