ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Bus på tåg

2012-03-26 09:58:06 / 0 kommentarer ..


Min plan med att hinna promenera Gabbe innan stalltjänsten gick det dåligt med. Har nog aldrig fodrat så segt. Däremot har jag både hunnit gå med honom efter och nu är sune snart färdigriden, ska bara bli klar med avskrittningen.

Som min påhittiga rubrik avslöjade red jag nere på tåg, började med lite lösgörande arbete i skritt. Vänstersidan va som alltid lättare, eller helt enkelt svagare. Högersidan fick jag inte loss, Sune stod mest på stället och hoppade...

Stark häst, överskottsenergi och liten ryttare går inte ihop. Efter 5 varv åt varje håll i galopp gick det desto lättare. Efter en lång skrittpaus började jag på första övningen. Red som på en stor volt med två bockar mitt över som jag bytte galopp över och red två mindre volter ut över dom. Jobbade med en kort galopp på stora volten och längden på steget på dom små. Superbra övning! Fick honom faktiskt ganska jämn efter en stund!

Avlutade passet med att hoppa igenom de som stod uppställt och de fasta hindren. Jobbade med en ärlig bjudning och att lägga avsprångspunkten en bit ifrån, gick riktigt bra. Han kröp ihop lite första gångerna på vattnet men sen blev de bra med. Tror att jag undermedvetet lägger honom lite för nära. Feg tjej!!

Nu ska jag skritta upp och fixa hästen, stallet och sen hem och plugga. Kul...


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se