ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Calm the fuck down

2012-03-17 15:01:51 / 0 kommentarer ..


ÅHHHHHHH, är så frustrerad för tillfället. Jag städar och fixar och och tvättar och putsar hästsakerna i tron om att det typ ska fixa mitt för tillfället kaosartade liv, haha.. Försöker intala mig att om jag får ordning på mitt materiella liv så kommer känslorna komma på plats också. Det funkade inte riktigt som jag hade tänkt mig, är mer frustrerad och framförallt irriterad än någonsin (nej jag blir inte ledsen, sysslar inte med sån skit). Eller jo de blir jag väl men jag väljer att visa det i ilska istället, enklare så.

Trodde att jag hade glömt bort en del totalt och det har varit otroligt skönt. Det visade sig dock att det bara va undanträngt långt långt bort och nu när det kommit upp till ytan igen så är jag så arg. Vet inte ens varför jag är arg egentligen, antagligen för att allt blev så fel. Om det är något som är frustrerande så är det när jag inte får som jag vill, har väldigt svårt att släppa när jag har fel eller när folk inte gör som jag vill. Eller klart jag kan kompromissa, de kan jag verkligen men dedär med att lyda andra har aldrig riktigt varit något för mig haha(chef nästa? hehe) Gynnar mig i ledaruppgifter men när det kommer till ens "fritid" så kan det ibland bli väldigt... drygt. Jag trivs helt enkelt med att ha kontroll över mitt liv och när det kommer in människor som förstör kontrollen så blir det jobbigt för mig. Den stora frågan för mig just nu är om jag ska ignorera det eller om jag faktiskt ska ta tag i det och för en gångs skull få ut dehär ur mitt liv till 100&

Känns väldigt konstigt att skriva såna här inlägg på bloggen men eftersom det är så otroligt skönt att skriva ner lite av sina tankar och det ändå inte är så många som läser bloggen så kommer det väl inte bli helt otroligt pinsamt, hoppas vi.

Vill vara liten igen och inte ha ett enda bekymmer, hakuna matata

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se