ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

förberedelser

2012-03-23 21:43:32 / 0 kommentarer ..


Trots att jag inte varit i skolan idag har det verkligen varit fullt upp. Hunnit med en hel del, som jag redan har berättat.

Första delen av eftermiddagen spenderade jag ju med Linda på apoteket i hallsta. Massa krångel med kortet och pengar som inte flyttade rätt, men efter mycket om och men fick vi ut både kanyler, sprutor och mediciner. Är sååå glad att Geb står i ett stall med så många kompetenta människor, hade ju sugit om jag hade varit tvungen att spruta honom själv. Min snälla klasskompis Mikaela ställde upp och lekte doktor idag, får se om jag får fixa fram någon annan frivillig imorgon eller om hon ställer upp igen.

Resten av eftermiddagen tillbringade jag i gäst med att fixa Sune. Eftersom det bara är en lokal 1 meter så orkade jag inte superfixa, men lite tillsnyggade måste dom alltid bli! Tänkte fixa ett inlägg imorgon om hur jag förbereder mig inför en tävling, någon som är intresserad?

Nu ligger jag i Lindas rum och vi kollar lite chuck, tänkte ta och bara gå igenom det sista så att jag verkligen har koll på allt och sedan sova. Blir nog att gå upp tidigt imorgon. Första starten är vid 10, men ska hinna med både en promenad med min prins och morgonfodring i gäst så lika bra att sova ut ordentligt. Godnatt :*





saknar ponnytiderna, lagtävlingar och rosettskörder utan dess like!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se