ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Gårdagens hoppträning

2012-03-21 13:53:38 / 1 kommentarer ..




Berättade ju igår att jag inte alls fick någon bra känsla. Hittade verkligen inte mittemellan, och framförallt hittade jag inte min egen position. Där var nog största problemet. Hästen sköter sig jättebra, jag sitter ovanpå och härjar runt mest. Han hoppar mig ur sadeln och jag mest bara hänger med, om jag ens hänger med. Sitsträning på gång, helt klart!

Efter att vi värmt klart började vi iallafall med att hoppa en utfyllnadslåda. Gick ganska bra, har lite svårt att hålla samma galopp hela vägen fram, han har väldigt lätt att byta när det börjar bli jobbigt och jag vill ha honom "för" kort.

Efter ett par varv och alla fått en bra känsla gick vi över till att hoppa bock - ett språng - räcke(oxer) - bom. Ni som läser regelbundet tror jag redan har insett att jag verkligen inte tycker om bockar och bommar innan hinder. Tycker det är jättesvårt, börjar måtta på bocken och rider inte till hindret. Jobbar på det, men det är krångligt iallafall! Sune hoppade i alla fall bra, riktigt bra stundtals. Hur dåligt jag än la honom så ställde han upp och löser mina problem... Hände inte bara en gång att han hoppade mig ur sadeln och jag flög åt helvete ungefär. Hehe.

När jag skötte mig hyfsat gick vi över till banhoppningen. Fick faktiskt till det då och då där, lite distanser som vi missförstod varandra, men jag skötte det iallafall hyfsat. Fick en helt okej känsla och vet hur jag ska rida honom på lördag. Taggad på tävling är jag!
Allt som allt så var det väl ingen toppenträning. Jag måste öva på att hitta mitt fokus och stanna där, för då rider jag faktiskt riktigt bra. Så ja, bara att skärpa till sig och ta nya tag.

Kommentarer

hej ( igen ) måns fyller år idag :)

2012-03-21 15:03:18
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se