ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

J'adore ma l'ecolé

2012-03-27 16:21:29 / 1 kommentarer ..


Precis avslutat skoldagen, eller har ju kvällsfodring i skolstallet ikväll eftersom jag är dagelev men det räknas inte hehe. Hunnit med att duscha och snart ska vi åka en sväng till ikea för att köpa lite småsaker, myspys!

Just idag älskar jag min skola, det är många gånger jag verkligen ångrat mig otroligt mycket över att jag bytte hit men som Hanne skrev innan, MAN SKA LEVA SIN DRÖM och ja, naturvetenskap va väl kul ibland men att arbeta med hästarna ligger ju definitivt mig närmare om hjärtat! Idag har varit en såndär riktigt underbar dag, allting har flytit på riktigt bra, jag red ut på min fjollhäst med Victoria innan och det va sååååå mysiiiigt! Efter det hade jag dressyr på en av mina favoritskolhästar och även det gick superbra, att det är otroligt vackert väder gör ju inte heller saken sämre. Hoppas på många fler såna här dagar nu på slutspurten. För det är ju faktiskt det de är , om knappa 3 månader så är allting slut och Strömsholm blir ett stängt kapitel i mitt liv, för tillfället iallafall.. Längtar helt galet mycket till studenten just nu, helt sinnesjukt va kul vi ska ha då!

Nu hinner jag verkligen inte skriva mer men ja, livet leker helt enkelt. Ångrar att jag inte fortsatt med franskan, världens härligaste språk som jag knappt kommer ihåg något alls från, vet inte ens om rubriken blev rätt haha..Men de skiter man ju i :))) bjussar på en randombild dessutom för att jag är på så bra humör hehe PUSS!¨



Kommentarer

fin blogg

2012-03-27 17:46:30
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se