ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Jossilossis

2012-03-18 21:21:32 / 1 kommentarer ..


Har ju inte skrivit om jossan igår och idag, my bad. Har inte varit helt bra så har inte varit astaggad på att skriva hehe..

Igår(lördag) så trimmade jag Jossan i röda ridhuset, red på mycket böjda spår i framridningen för att få henne lugn och eftergiven och sen jobbade jag bara på stora, raka spår. Jossan skötte sig helt exemplariskt och vi rullade på i galopp flera varv utan att hon stressade över huvudtaget, fick även beröm av min dressyrtränare över hur fin hon va! made my daaaay. Sen skrittade jag av henne ute i skogen, helt ensam! Duktiga hästeeen

Idag va vi somsagt på tävling, debuterade 1 m och det gick ju...sådär. Stannade ut oss på sjätte hindret haha.. Har absolut ingen aning om vad som hände, såfort vi kom in på banan så va de som att hon la i backen. Har aldrig fått den känslan på henne innan, Jossan må ha mycket damp och olika saker för sig men aldrig aldrig aldrig att hon inte vill hoppa. Har en liten teori om att jag hade för mycket kontroll och red "för fint". De hade varit jättebra på en rutinerad häst med styrkan, balansen och konditionen inne men jossan orkar inte det än. Sen va de mot väggen där funktionärerna stod så detta bromsade väl upp det också, något måste de ju ha varit med tanke på att vi tog oss över de 5 första hindrena även om hon backade men vid sjätte hindret så tog de tvärstopp så fort jag vände upp mot det, kollat på filmen hundra gånger och jag gör inga märkbara "fel". Aja, får prata med DS på onsdag under träningen och se vad han säger..
br> I övrigt så va hon otroligt duktig i all hantering idag och skötte sig helt underbart bra! Så helt missnöjd är jag inte iaf, det är andra gången hon är ute på tävling i hela sitt liv och man kan inte förvänta sig att det ska gå som på räls ännu. Men det kommer det också har jag bestämt hehe..

Nu får ni ett par bilder från framridningen i jättedålig kvalitet så får ni se film imorgon om jag är på bättre humör, PUSSPUSS

Kommentarer
Linnéa

Hästägarna till Jochan hälsar att dom är suuuuuperstoooolta över dig idag!!!! <3

2012-03-18 21:42:31
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se