ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Nära döden

2012-03-28 22:59:17 / 0 kommentarer ..


Under kvällen har det inte hänt så mycket intressant. Sara är här en snabbis igen och det är jättemysigt! Har mest bara haft lite kvalitetstid med henne och Linda, alltför bra.

Har offrat min axel för min häst idag. Var ute på eftermiddagspromenad med Geb och Linda förut, bestämde oss för att ta en av vägarna vid järnvägen. Kan väl konstatera att boxvila och långa godståg inte är en bra kombination. Gabbisen stod mer på bakbenen än någonsin innan skulle jag tro, höll på att tappa honom ett antal gånger trots kedja och bett och det var allmänt kaos. Under den korta lilla stunden som hästarna håller på hinner man tänka så mycket, fick världens bild av att jag skulle tappa honom och att han sprang in i tåget och låg köttad och slamsad kvar sen eller så. Nej usch vilken tur att det gick bra.


Världens fulaste älskling <3

Sune red jag ihop med Linda förut. Red lite bockar och trimmade på, riktigt fin är han alltså. Gick bra och sådär, tror Linda gav en ganska utförlig förklaring. Räcker så.

Nu ska jag sova, gör ett fjärde försök den här veckan och ställer klockan i tid för att ta en tidig morgonpromenad. Godnatt :*

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se