ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Oops, my bad

2012-03-26 08:55:14 / 0 kommentarer ..


Jag bloggade otroligt dåligt igår, my bad. Har ingen egentligen anledning förutom att jag inte hade någon som helst lust att göra det. Tur att vi är två stycken som bloggar så ni får uppdatering iallafall!

Somsagt så har Jossan vilat de senaste 4 dagarna(tors-sön), har endast promenerat henne och igår släppte jag henne i spottlådan så hon fick bli av med lite överskottsenergi. Har känt att hon blivit lite trött i kroppen samtidigt som värmen kom och efter den helt ärligt skitdåliga hoppträningen i onsdagskväll så bestämde jag mig för att hon skulle få en liten minivila. Detta för att ska ska få en chans att återhämta sig både fysiskt och psykiskt innan jag kör på igen. Så idag ska jag alltså börja rida igen och nu är det stenhård diciplin som gäller, säger jag gå fram så ska hon fram direkt. Säger jag stanna så ska hon stanna direkt.

Behöver verkligen renodla alla hjälper, det som händer ibland är att jag försöker rida "för normalt", det fungerar inte på den här hästen eftersom hon inte har kommit så långt i sin utbildning än. Dehär med att sammankoppla alla hjälperna är bara att glömma för tillfället då jag måste få stenkoll på alla hjälper var för sig först. Lätt att man glömmer sånt när allt går så bra som det faktiskt har gjort med Jossan de senaste veckorna, de har varit såna framsteg varje dag att jag nästan glömt bort att hon inte kan så mycket än. Så nu kör vi basics basics basics. Inte världens roligaste kanske men otroligt viktigt!

Rider antagligen på tågbanan idag då jag vill ha mycket plats så jag verkligen kan släppa henne och rida framåt, sen så är det ju mycket roligare att rida utomhus nu när det är så fint väder! :) Hoppas att det står lite bockar framme också så jag kan öva lite på att hon ska få en ärlig bjudning mot hinder. Nej bockar räknas inte som hinder men kom inte på något bra ord att använda he-he

Bild från tävlingen förra veckan!(Ja jag ser ut som världens största tönt.. men de skiter man ju i)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se