ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

PAAAArttttYYY

2012-03-31 02:47:37 / 0 kommentarer ..


Haft en jättemysig dag/kväll. Började med grillning med några av världens bästa brudar, vi va inte så duktiga som vi trodde och det va inte så varmt som det borde va men det va mysigt iallafall haha! Sen satt vi inne hos Jossan ett tag, Hanne gjorde sig redo för krogen och jag bestämde mig för att vara nykter. Sjukt skönt att kunna ta bilen in så man slipper leta skjuts och lita på att man blir hämtad osv, ibland saknar jag verkligen att vara hemma och ha bussar som går nästan dygnet runt hela helgerna..

Drog till Poco Loco som vanligt, finns tre krogar i stan varav den ena har för hög åldersgräns för lilla mig(går väl att komma in om man försöker men de orkar man ju inte hehe), den andra är 100%..ja vad ska man säga.. fel folk.. och alldeles för många personer på för liten yta. Den tredje som jag va på då är väl ungefär samma standard men alla mina fina vänner hänger där och då blir det ju kul ändå!

Sen bråkade biljettautomaten i P-huset med oss också så slutade med att vi fick springa fram och tillbaka och leta bankomater och ta ut kontanter, då äntligen va maskinen snäll och gav tillbaka biljetten så vi kunde dra därifrån..

För er som är intresserade av hur det går med Jossan så går det bra, idag va hon inte öm alls och kände inget konstigt på henne, dock hade hon väldigt mycket överskottsenergi så hon fick komma ut och galoppera av sig det och nu står hon i sin box med täcket på, masserade även med liniment över ryggen och på alla benen. Har kollat upp analysen på vårt hö och där fann jag förhoppningsvis svaret till varför hon har varit så himla dum och galen nu de senaste, vi har extremt bra värden på det vilket gör att hon fått i sig otroligt mycket energi och det har hon ju redan gott om så klart de smäller då.. Så nu är det totaländring på foderstaten som gäller så hoppas jag på att hon lugnar ner sig igen! :)

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se