ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Shit happens

2012-03-29 20:49:31 / 0 kommentarer ..


Sååå, nu ska ni få en efterlängtad summering av dagen(vet att såååå många är sååå intresserade)

Började iallafall tjugo över sex med morgonfodring i skolstallet med morgonstalltjänst efter det. Massa söta småungar som är här och provar på att vara med en dag för att se om de vill börja här till hösten och de gör även ridprov då det finns vissa praktiska krav man måste klara för att få lov att börja(Har med kurskraven att göra). Gick superbra och superfort!

Efter det så skyndade jag iväg till jossan, gjorde iordning henne och red ut med Jossan. Skrittade och travade endast eftersom jag under ritten fick veta att vi fick ta med våra egna hästar på tömkörningslektionen, spännande! Eftersom detta är något jag vill kunna göra med Jossan så valde jag att ta det mycket lugnare än planerat på uteritten så hon skulle orka med tömkörningen också, man får ju passa på när man får gratis träning! ;) Tömkörningen vill jag börja arbeta med eftersom det dels är nyttigt att se hästen arbeta från marken och dels för att jag här skulle kunna arbeta henne på ett annat sätt som hon inte riktigt orkar göra med mig på ryggen. Hon va jätteduktig och ni får se en liten snutt på filmen nedanför:



Sen när vi skulle gå hem så hände det däremot en tråkig och läskig sak. Som jag kanske har sagt så va Jossan lite jobbig i början med att hon reste sig när hon inte fick som hon ville eller när hon blev rädd, detta är ett beteende som verkligen har blivit bättre och bättre hela tiden och de senaste veckorna har hon lagt av med det nästan helt. Idag va det tydligen något som triggade igång detta igen och när jag gick förbi ett av skolstallen så bara slängde hon sig upp på bakbenen helt plötsligt, tappade balansen och föll baklänges landandes på rygg.. Vet inte riktigt vad det va hon reagerade på och efteråt va hon lugn som en filbunke igen. Som tur va klarade hon sig med bara ett litet skrapsår på ena höften, hon verkade lite öm på den sidan hon landade på så får följa upp detta och be någon kolla på henne om det inte försvinner inom de närmsta dagarna..

Efter de så hade jag lektion på en skolhäst, hoppade bankar och de va askul, hästen av asgalen men somsagt, DE VA KUUL och nu kom mina vänner så nu hinner jag inte skriva mer, PUSSPUSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se