ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

söndag

2012-03-25 22:16:23 / 0 kommentarer ..


Idag mår jag verkligen som jag förtjänar, har nog helt seriöst ALDRIG mått så här dåligt efter en krökkväll, antingen börjar jag bli gammal eller så fick jag för mycket av det goda igår. Efter en koll på vad jag fick med mig hem så är det nog nummer två som är rätt, och nu snackar vi dricka och inget hemsläp. haha...

Största delen av dagen har jag iallafall legat i sängen/soffan/golvet/diverse bord. När jag inte gjort det utan ägnat mig åt viktiga saker så har jag faktikst hunnit med två promenader med Geb och en tur i skogen på Sune. ibland suger det att ha häst, typ sånna här dagar. Hade mer än gärna legat i soffan hela dagen, men samtidigt. Vill man nå resultat måste man jobba för det, alltid. Inte bara när det är fint väder och man mår bra. Faktiskt. Det är bara att bita i det sura äpplet och skylla sig själv sånna här dagar.

Imorgon är det studiedag. Har ändå lyckats pricka in morgonfodring i gäst och morgonstalltjänst i kungs, så var det med den sovmorgonen. Men jag gör det bästa av situationen, tänkte försöka vara riktigt duktig och promenera Geb första gången mellan fodring och stalltjänst och sen rida Sune direkt efter att vi är klara i kungs. Skönt att ha gjort båda hästarna på förmiddagen så kan jag få undan det sista plugget och få lite ordning på allt resten av dagen. Får väl se hur det går med det.

nu ska jag faktiskt försöka få upp filmen från igår och sen ska jag kolla vänner. Lika bra att gå och lägga sig i tid så mår jag förhoppningsvis superbra igen imorgon. Godnatt!





Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se