ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

svar på läsarfråga - om operationen

2012-03-22 14:55:37 / 0 kommentarer ..



Fick alltså denna fråga av Felicia, kunde ju svarat direkt i hennes blogg men kände att jag fått frågan innan och kan lika gärna göra ett kort svar till en lång historia och ta hela vägen med en gång.

Geb har alltså kissing spines, antagligen har han haft ont av det rätt länge men det var i slutet av hösten som jag började märka att det faktiskt var något som var fel. Han började stanna på hinder och stå på bakbenen när det blev för jobbigt. Ett tag gick det bättre igen och jag trodde att det bara var trots. Under jullovet och praktiken blev han värre och det var inte roligt alls att rida längre. kände att det var dags att kolla upp honom, om det nu inte var något fel så var det lika bra att sälja honom för jag var uppenbarligen för dålig för honom isåfall.

Fick tid v. 6 på strömsholms hästsjukhus, gick hem med resultatet att han hade KS och han blev sprutad där och sedan blev det metacam i 10 dagar och arbete på lina i pessoasele under 3 veckor. Under återbesöket syntes det en liten skillnad, dock inte så stor att det var värt att behandla igen. Därför beslutade vi att dom skulle operera.

Det är där vi är nu. Ska hämta honom om en halvtimma, och förhoppningsvis är vi klara med de här problemen nu. Håller tummarna för det iallafall, för Gebs skull. Han förtjänar att inte ha ont längre.
Vill ju se honom sån här igen. Glad, busig och galen.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se