ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

tävlingsdebut

2012-03-24 19:59:57 / 0 kommentarer ..


Som sagt är jag jättenöjd med dagen. Sune har skött sig bättre än väntat. Han beter ju sig lite valpigt ibland men han var faktikst bättre borta än hemma. Han var rätt snäll att lasta, tror dock han tyckte att det var lite konstigt att åka transport. Antar att han är van vid buss som alla av DS hästar är :) 

Väl inne och två timmar senare kom vi iallafall fram till södertörn. Gick och fixade i sekriteriatet och ordnade allt och kollade de första ryttarna.Tog ut honom och börade rida fram. Av någon anledning var vi snabbare än vanligt och planeringen gick inte riktigt ihop. Fick lite längre tid än planerat på både framridning och framhoppning men det var nog bra. Iallafall när jag inte skulle starta två klasser, hade jag gjort det hade han blivit lite väl trött.

Framhoppningen skötte han bra, lite missförstånd som gjorde ett par "rivningar" men sedan uppförde han sig och lyssnade bra.

Väl på banan var han finare än någonsin. Lyssnade bra och var reglerbar. Han tittade till lite på en del hinder men det var bara att hålla om och driva framåt. Jag tycker verkligen att han skötte det bra, fick den där känslan som man får på gamla rutinerade läromästare, när det bara är att sitta där och göra rätt så sköter dom resten.

Rev åttan, räcke med vattenmatta under. Lite surt, berodde helt på mig. Blev inte klar i tid och fick inte igenom min förhållning så då fastnade jag i det alldeles för länge. Måste bli klar snabbare så jag kan rida på framåt igen till nästa gång. Han låg verkligen på, och sen backade han av av sig själv och då blev det ju dubbelt fel när jag också backade honom och sen hamnade han på ett extrasprång helt enkelt och då åkte bommen i backen..

Men som sagt, förövrigt är jag jättenöjd med honom. Och mig själv med. Idag red jag faktiskt bra. Måste faktiskt lära mig att vara nöjd, så nu är jag det!

Kameran är ju lite cp, men håller på att konvertera filmen, sen ska den bara klippas lite så ni slipper 10 minuter skritt haha... Langar upp det så fort det är klart och jag är klar med Geb.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se