ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

i väntan på operation

2012-03-22 10:12:01 / 2 kommentarer ..


Nu har vi lämnat Geb på kliniken. Ska tillbaka vid halv fyra och hämta ut honom och då hoppas jag verkligen att allt har gått som det ska. Förhoppningsvis går det bra, ungefär hela kliniken verkade vara involverad i den där operationen och de är ju väldigt duktiga allihopa.

Skönt att det gick såpass snabbt och effektivt ändå under stunden vi var där. Hann med både röntgen, ultraljud, lite mer klippning på ryggen och att få häftstift häftade i ryggen. haha, inget brutalt det kändes. Samtidigt är det ingenting jämfört med det han ska genomgå under tiden som vi är hemma.

Själva operationen sätter dom igång vid halv två ungefär. Då ska åtta tornutskott sågas bort från ryggraden. Tur att jag slipper se känner jag. Vet inte riktigt hur medveten Geb kommer vara, men de gör operationen på stående häst så antagligen är han inte helt borta... LÄSKIGT!

Nu återstår bara massa väntan, lite fix med Sune ska jag hinna med också, och sen ska Gabbe hämtas ut vid halv fyra ungefär... Såååå jobbigt att vänta, inget man kan göra, bara vara och hoppas på det bästa.




min finaste, sådär snygg man är ofixad och direkt efter stalltjänst.


Kommentarer

Vf ska han opereras vad har hänt med ryggen?



Kram

2012-03-22 12:49:35
Powerponys - två satsande ryttare http://powerponys.blogg.se/

Hej! Kika gärna in på vår blogg, den handlar om Anna & Astrid, två satsande ponnytjejer, en som satsar på hoppning och en som satsar på dressyr, hoppas du kikar in och följer vår resa, glöm inte att lämna en kommentar vad du tycker om den!  Kram, förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer! <3

2012-03-23 22:40:50
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se