ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Debuten

2012-05-07 11:28:58 / 0 kommentarer ..


Åkte på tävling i Vänsta med jossan igår, tar typ 15 minuter med transport så det va ju ganska chill hehe. Vi va där i bra tid så chillade runt ett tag och kollade när några ekipage red.

Hoppade först 1 m, det gick inte jättebra. En rivning och ett stopp (8 fel) slutade vi på där. Egentligen inte ett jättedåligt resultat med tanke på att hon är så orutinerad men hade bara en allmänt skitdålig känsla genom hela rundan, hon lyssnade inte och jag tog inga bra beslut alls.

Efter en del ilska och frustration så taggade vi om för 110 cm iallafall, nu satte jag en ordentlig gallop och såg till att hon va framme för skänkeln varenda sekund av hela ritten. Detta blev en mycket bättre runda! Jag är väl medveten om att det är lite flängigt men just då va framåt det största fokuset. Hon lyssnade framåt, hoppade av mycket bättre och jag tog mina beslut precis som jag skulle. Ett oturligt pet på grund av att vi kom alldelses för nära men i övrigt en väldigt bra runda för att vara Jossan, så hyfsat nöjd är jag faktiskt trots allt.. :)

Nu taggar vi för att starta 110-110 i Stora Ekeby nästa helg! Någon mer som ska dit..?


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se