ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

det går inte alltid som man tänkt sig 2.0

2012-05-15 14:47:28 / 0 kommentarer ..


Har ni tänkt på att enda gången det är supertråkigt att chilla är när man måste det?

Sitter på mitt rum som det kryckmongo jag är, försöker plugga och gör upp listor för mig själv. Älskar listor. Listor över vad jag behöver göra innan betygen ska sättas, listor på vad jag måste plugga på inför hästskötarexamen, listor på vad som måste fixas innan studentskivan.

Men det var inte listor jag tänkte skriva om i det här inlägget. Tänkte mer förklara hur dåligt tillfället jag valde att skada mig på.

För det första har jag inte alls långt kvar på terminen. Inte långt kvar med Sune, vill göra det bästa av sista tiden och få ut så mycket som möjligt av en sådan häst ju. Inte många träningar kvar för DS, vill ju vara med på det också.

För det andra är det hästskötarexamen på torsdag. Bestämde mig för att köra ändå. Blir en all in och hoppas att jag klarar det hela vägen. Nu har jag ändå pluggat som fan och känner att jag har en chans. Så bara att ösa med smärtstillande och linda foten hårt som satan. Hoppas på det bästa och köra hårt. Sjukt.

För det tredje är det studentskiva på fredag. Något av det som längtat till heeeeela våren, klart att man måste köra liksom. Tänker ju inte direkt missa det, men hade ju varit skönt om man hade kunnat ösa som vanligt.

Meeeeen, jag är inte bitter. Finns ju dom som har det värre. Och kunde ju varit så att jag skadat mig precis innan studenten. Det hade varit såååå mycket värre. Förhoppningsvis är jag back on track innan dess, innan alla jobb drar igång och innan livet börjar på riktigt. Förhoppningsvis.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se