ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

DIPLOMERAD HÄSTSKÖTARE!

2012-05-17 18:04:15 / 0 kommentarer ..


Ja jag vet att jag ännu en gång varit sämst på att blogga under massa dagar men ja, vem bryr sig egentligen? Det är ingen idé att jag skriver bara för att skriva. Har jag lust så har jag och annars så får ni ha tålamod tills jag hittar motivationen igen heheheh.

Kort update på Jossan är att hon ska vila resten av veckan, eller hon ska promeneras helt enkelt. Hon har känts lite trött de senaste och när jag tänker efter va de nog ett bra tag sen hon fick vila flera dagar i sträck, måste ju ändå tänka på att hon bara är 5 år osv. DS-träningen igår gick hyfsat, inte bra men inte dåligt heller egentligen. Lyckades ta oss runt en bana på en meter eller någonting däromkring felfritt, vet inte riktigt vad de va för höjd men vi säger att de va något sånt, får fråga Hane blåbär sen..Blev lite stopp ibland och riktigt fina språng ibland(förutom när vi faktiskt tog oss runt felfritt en gång, inte fan va de snyggt men aja de är väl därför jag håller på med hoppning, orka rida snyggt), jaja som min vise tränare sa, de går ju framåt iallafall!

Och bara för att följa upp rubriken lite, hade hästskötarexamen idag och blev (självklart) godkänd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOHOOOO, äntligen har jag lyckats med något bra i mitt liiiiiv. Haha nä men de kändes otroligt skönt!. Bara 354154561531354 andra arbeten som ska lämnas in innan studenten, heja heja!

Nu ska jag vääällll kkanske leka med en mupp fast nä de blir nog inge med de, ikväll kommer två andra muppar på besök iallafall så jag kommer ju utan tvekan nå min kvot av muppighet idag iallafall!

Smell ya later äligejter


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se