ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Full rulle

2012-05-24 19:22:59 / 0 kommentarer ..


Tjena tjena allihopa, fyfan  vad jag har haft full rulle hela dagen. Inte förens nu när jag satte mig ner och chillade några minuter som jag märkte hur slut jag är..

Gick upp någon gång i förmiddags och skrev klart min historiauppsats, sen upp och rida min häst, hagbyte, lunch, mocka, fylla höpåsar, fixa nästa häst, terrängridning i över två timmar, stalltjänst, äta, fixa det sista hos hästen, duscha och nu sitter jag här i sängen hehehe.

Jossan red jag bara ut en sväng, hon behöver bli lite positiv igen så ska rida mycket i skogen och galoppera längs grusvägarna och hoppa lite terränghinder kanske om jag vågar vara så busig.

Sen hade vi terränghoppningsprov för något hejconbejcon märke , det klarade vi ju galant allihopa trots att vissa hästar drygade en hel del.. Jag hade Giacometti(San Quintero xx - Chapman) som brukar bocka en del och slänga av folk lite hej vilt, speciellt vid ridning utomhus haha men nä den chansen har han aldrig fått med mig, sitter där uppe som en ettrig liten jävla ekorre typ, inga chanser till att stanna upp och bocka här inte! Det gick hyfsat, eller största delen gick jättebra men vid ett tillfälle så va han skitdryg och ville verkligen inte gå ifrån gruppen och ner i vattnet men som sagt, Linda den ettriga dryga lilla saken på ryggen bestämde att han fan skulle gå dit iallafall och då blev de så, bra vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Nu ska jag skriva en svenskauppsats men om alla känner mig rätt så kommer det nog ta ett tag innan jag får panik över att jag bara har typ en timme på mig och skriver ihop något som kunde varit så himla mycket bättre, jaja det är inte lätt när man är skoltrött he-he.

Ni får några söta bilder på mig och pållen min från igår!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se