ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Jag saknar det som inte finns

2012-05-20 21:12:25 / 1 kommentarer ..


Ibland är livet lätt, roligt och allt såntdär som man vill att det ska vara. Ibland är det lite svårare, lite mer komplicerat och fyllt med lite för mycket känslor av den mer negativa karaktären. Mitt liv just nu pekar mot det senare.

Hade iallafall jättekul i fredags (studentskivan) och umgicks med massa människor jag tycker om, superbra kväll helt enkelt! Avslutades hemma hos en killkompis och får väl erkänna att det va nog längesen jag va så otroligt tråkig på efterfesten haha, när jag bestämmer mig så är det svårt att få mig på andra tankar. Envisa hästtjejer, eller vad säger ni? Kvällen/natten/morgonen slutade iallafall med att jag drog en snygg promenad hem i min ensamhet med mycket blandade tankar.. med tanke på mina fötter som va lagom ömma efter en hel kväll i höga klackar och multiplicera det med att gå på grusväg utan skor så tog det ca 1 timme, lovely! Har haft det bättre..

Gårdagen spenderades med mycket sömn, cola och mat från pizzerian i kolbäck, kan man ha en bättre bakisdag?

Idag har jag inte gjort så himla mycket nytta utöver att jag tagit hand om hästarna.. Nu ska jag ta tag i pluggandet och mitt samvete. Det är inte lätt när det är svårt.

Håller med mannen härunder : )))))))))))

Kommentarer
Anonym

ser inte det här himla somrigt ut? :D

http://fotokobran.se/2012/may/utkast-maj-21-2012.html#comment

2012-05-21 20:11:57
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se